Zo bouw je aan jouw personal brand!

3 april 2019

Er zijn ontzettend veel manieren om jezelf online te profileren. Alles wat je op het wereld wijde web zet, draagt bij aan jouw personal brand. Daarom is het belangrijk dat je werkt met de juiste programma’s en profilering. Weten wat je online moet zetten en hoe je dit moet doen helpt om meer rendement uit jouw personal brand te halen. En dat is belangrijk, want een eerste (online) indruk ontstaat al in 7 seconden!

Begin bij jezelf
Je kunt geen rendement uit LinkedIn en andere online profilering halen, als je niet eerst jouw eigen profiel op orde hebt. Je kunt een kandidaat pas met succes benaderen als je een goede online indruk weet te maken! Is jouw LinkedIn profiel al een sterke representatie van jouw persoonlijkheid? Weet jij welke content je beter wel maar ook juist beter niet kunt delen?

Sharing could be scaring
Het kan spannend zijn om iets te delen, vooral als je niet weet of het goed uit gaat pakken! Je wilt jouw toekomstige kandidaten immers niet afschrikken. Besluit daarom eerst wat je uit wilt stralen met jouw personal brand, voordat je zomaar iets online zet. Met een goed LinkedIn profiel wordt het actief benaderen van klanten een makkie!

Bouwen aan jouw brand?
Dat kan! artra biedt twee verschillende opleidingen die jou helpen met jouw personal brand. In de training Personal Branding met LinkedIn en het actief benaderen van kandidaten onderzoeken we wat je wilt uitstralen met jouw personal brand en hoe je dit het beste kunt doen. Na deze training heb jij een ijzersterk merk én ben je goed vindbaar voor jouw netwerk en potentiële nieuwe klanten. In de training online personal branding en sourcen leer je werken met de juiste search methodes, programma’s en profilering. In deze training maak je kennis met de verschillende mogelijkheden die er zijn op het gebied van online branding, en leer je hoe je jouw brand optimaal kunt inzetten voor jouw werkzaamheden.

Terug naar overzicht

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!