Wie iets te vieren heeft, trakteert!

30 november 2021 2 min
Categorie: artra nieuws

Artra is de favoriete leverancier voor opleidingen volgens flexondernemers. Daar zijn wij natuurlijk enorm trots op. En wie iets te vieren heeft, trakteert! Daarom krijg je de hele maand december 2021 10% korting op al onze opleidingen en trainingen.

Artra is uitgeroepen tot Partner of Choice

Flexmarkt heeft het afgelopen jaar aan ruim 200 lezers de vraag voorgelegd: “Met welke leveranciers doe je het liefst zaken op de volgende gebieden?” Hier kwam een ranking uit van de top en challengers. Binnen de categorie Opleiding & Certificering kwam artra als favoriet uit de bus!

En daarom trakteren wij

Om dit superleuke nieuws te vieren, krijg jij daarom in de hele maand december 10% korting op al onze opleidingen en trainingen. Maar dan ook echt álles. Geen geduvel dus met minimale bedragen of uitzonderingen. Je mag uit ons hele aanbod kiezen, ook voor trainingen in 2022, zolang je de training maar boekt in de maand december van 2021.

Hoe werkt het?

Je hoeft om de korting te krijgen geen bijzondere handeling te doen bij het inschrijven: de korting wordt automatisch op de factuur verrekend. Wil je een incompany-training afnemen? Dan verwerkt de accountmanager de korting in de offerte. Om in aanmerking te komen voor deze korting, moet je daar echter wel in december 2021 akkoord op geven.

Neem dus snel een kijkje in ons opleidingsaanbod!

De voorwaarden

Nog even alle voorwaarden van deze actie op een rij:

  • Je krijgt tot en met 31 december 2021 10% korting op alle open lijn aanmeldingen voor opleidingen en trainingen, ongeacht de startdatum van de betreffende opleiding of training.
  • De korting wordt verrekend over de prijs exclusief btw.
  • De korting wordt automatisch op de factuur verrekend.
  • De korting kan niet worden opgeteld bij andere kortingen.
  • Bij een incompany-training verwerkt de accountmanager de korting in de offerte. De klant moet in december 2021 akkoord geven op de offerte om voor deze korting in aanmerking te komen.

Heb je een vraag of wil je graag opleidingsadvies?

Wij denken graag met je mee! Neem gerust contact op als je een vraag hebt over deze actie of op zoek bent naar opleidingsadvies.

>