Veilige omgeving voor trainingen 

31 augustus 2020 2 min
Categorieën: artra nieuws, Corona

Het is weer toegestaan om klassikale trainingen te verzorgen. Uiteraard wel met de nodige voorzorgsmaatregelen. artra werkt volgens de meest actuele richtlijnen van het RIVM en volgt het ‘Protocol verantwoord naar een opleiding’ van branchevereniging NRTO zorgvuldig. Zo zorgen we ervoor dat in trainingsruimtes deelnemers steeds 1,5 meter afstand van elkaar kunnen houden.

Voor iedereen die deelneemt aan een training gelden de volgende basisregels:

  • Was of desinfecteer je handen regelmatig
  • Schud geen handen
  • Hoest en nies in je elleboog
  • Houd 1,5 meter afstand tot anderen
  • Zit niet met je handen aan je gezicht

Instructies trainingslocatie volgen

Trainingslocaties hebben altijd ook eigen instructies, bijvoorbeeld over looproutes en ontvangst. Deze instructies volg je altijd op. En natuurlijk zorg je voor 1,5 meter afstand bij het binnenkomen en verlaten van de trainingsruimte. Je wisselt niet van (zit-)plaats en je maakt alleen gebruik van je eigen materiaal. Samen met de trainer wordt de looproute in de trainingsruimte bepaald.

Blijf thuis bij klachten

Bij klachten die passen bij infectie met het corona-virus kun je niet deelnemen en blijf je thuis! Je hebt daarin een eigen verantwoordelijkheid.

Je blijft thuis als je de volgende klachten hebt:

  • Verkoudheidsklachten (loopneus, keelpijn, hoesten en verhoging tot 38,0 graden Celsius), koorts en/of kortademigheid.
  • Plotseling verlies van reuk en/of smaak (zonder neusverstopping)

Laat je testen als je een van deze klachten hebt en blijf thuis tot de uitslag bekend is (en als het corona betreft blijf je daarna natuurlijk ook thuis).

Thuisblijven geldt tevens als iemand in jouw huishouden koorts (vanaf 38 C°) en/of benauwdheidsklachten heeft of als de iemand uit jouw huishouden positief getest is op corona.

Geef je afwezigheid door via 026 – 333 75 72

Samen zorgen we voor een veilige trainingsomgeving!

Online alternatieven

Voor wie niet kan, wil of durft heeft artra online alternatieven. Zo worden veel trainingen (ook) online verzorgd en biedt artra een groot aantal e-learnings aan over uiteenlopende onderwerpen. Van de Basisopleiding Uitzendprofessional en Preventie en omgaan met verzuim tot omgaan met discriminatie op de werkvloer en AVG Oké.

Neem gerust contact op voor de diverse mogelijkheden. Bel 026-3337572 of mail naar artra@artra.nl

>