Ontwikkel jezelf. Blijf bij met deze 9 e-learnings onder de €100

23 september 2020 2 min
Categorieën: Opleiding & Ontwikkeling, Recruitment

Nu het (nog) niet altijd mogelijk of wenselijk is om een klassikale training te volgen, is het goed om naar alternatieven te kijken. E-learning biedt een prima alternatief. En het mooie is, het is goedkoper, je kunt een e-learning volgen waar en wanneer je maar wilt en je wordt er tóch een stuk wijzer van. In de afgelopen periode heeft de Academy for Recruitment een aantal e-learnings aan haar aanbod toegevoegd.

Hieronder 9 actuele e-learnings die nog geen €100 (exclusief btw) kosten en die jou gegarandeerd slimmer en kundiger maken.

 

Preventie en omgaan met verzuim

Deze e-learning laat je kennismaken met alle relevante wet- en regelgeving en biedt je praktische handvatten om effectief verzuim te begeleiden en te beheersen.
€99

 

Offboarding

Bij offboarding is het belangrijk dat juridisch-administratieve zaken goed geregeld zijn. Evenals bijvoorbeeld een exitinterview en het overdragen van kennis. Daarnaast wil je dat medewerkers als ambassadeur jouw organisatie verlaten. In deze e-learning krijg je daarvoor de handvatten.
€99

 

Optimaliseren van het recruitmentproces

Tijdens deze e-learning ga je aan de slag met het inzichtelijk maken van jouw recruitmentproces en waar mogelijk het optimaliseren van dit proces.
€99

 

Performance gesprekken

Deze e-learning bereidt jou als leidinggevende goed voor op het voeren van performance gesprekken.
€25

 

AVG Oké

Vanaf 25 mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Met deze e-learning leer je wat dat betekent in de praktijk en hoe je aan de regelgeving voldoet.
€65

 

Omgaan met discriminatie op de werkvloer

Wanneer zijn verzoeken van collega’s, opdrachtgevers of HR-medewerkers discriminerend en hoe kun je handelen in die situaties? Dat leer je in deze e-learning.
€50

 

Omgaan met pesten op de werkvloer

In deze e-learning leer je hoe je het onderwerp pesten bespreekbaar maakt en hoe je preventieve maatregelen kunt nemen om pesten op de werkvloer te voorkomen.
€50

 

Omgaan met agressie op de werkvloer

In deze e-learning wordt duidelijk gemaakt wat agressie is, waar het vandaan komt, waarom iemand agressief is of wordt, wat het met mensen doet wanneer zij met agressie worden geconfronteerd. Op basis van verschillende praktijksituaties leer je hoe je het best kunt handelen in de praktijk. €50

Snel op de hoogte zijn? Je kennis actueel houden? Waar en wanneer je maar wilt jezelf ontwikkelen? Dan zijn onze e-learnings zeker iets voor jou!

>