Maak jezelf slimmer (in tijden van Corona)!

Ellen van Hierden 18 maart 2020 2 min
Categorieën: Corona, Opleiding & Ontwikkeling

Door Corona worden we, waar mogelijk, gevraagd om thuis verder te werken. En hier geven we allen zo goed mogelijk gehoor aan. We loggen in en uit en mailen en skypen met collega’s, klanten en kandidaten. Tussendoor even de benen strekken en weer door!

Even iets anders

Thuiswerken, het is best wennen en ook een opgave. Ik spreek net als jullie uit ervaring. Want, hoe leuk je huis ook is, en hoe gezellig je huisgenoten ook zijn, het is bij tijd en wijle echt saai. Ik mis thuis mijn collega’s en een stevige discussie. Wat te doen? Masseer je frontale kwab, verras je synapsen, kwel je neuronen. Kortom: kraak je hersens eens extra! Doe nieuwe kennis en inzichten op!

Online (vanzelfsprekend)

Als artra houden we van ontwikkelen en hebben we een breed online aanbod. In tijden van Corona breiden we momenteel ons aanbod iedere week verder uit en bieden we steeds nieuwe onderwerpen aan. Zo hebben we op korte termijn de training Ziekteverzuim in de praktijk, maar ook willen we je graag nieuwe tools aanbieden op het gebied van recruitment. De kennistrainingen lopen vanzelfsprekend gewoon door.

Persoonlijk

En waar mogelijk verzorgen we de trainingen met trainer op afstand. Met Zoom en Google hang-outs bieden we jou niet alleen de e-learning aan, maar daarnaast zijn onze trainers er om online de training te verzorgen. Je zit in de virtuele classroom en leert, net als op locatie, van en met elkaar. Je bestudeert vraagstukken en hebt net als in de ‘gewone’ klas overleg met elkaar.

Aan de slag!

Probeer het uit. Breek uit de Corona-sleur en geef je hersenen die welverdiende kennisboost! Benut deze tijd om wat extra kennis op te doen. Hierdoor heb jij straks dat streepje voor.

Met virtuele groet!

Ellen van Hierden, directeur van artra en de Academy for Recruitment en initiatiefnemer van keesz. Ellen houdt van werk en met name van flexwerk. Zij is nieuwsgierig naar ontwikkelingen binnen de flexbranche en bericht hier graag over!

>