Gratis adviesgesprek met loopbaanprofessionals tijdens de Week van de Loopbaan

10 september 2020 1 min
Categorie: Loopbaan

Al zes jaar op rij wordt in september de Week van de Loopbaan georganiseerd. Dit jaar is deze week van 14 tm 19 september. Loopbaanprofessionals en jobcoaches die bij beroepsvereniging Noloc aangesloten zijn geven gratis advies aan belangstellenden.

Iedereen die met een professional wil praten over loopbaanontwikkeling en carrièrekansen is welkom bij een van de 500 aangesloten loopbaanprofessionals die meedoen aan dit initiatief. Normaal gesproken was dit een live contact, op locatie. Echter, in verband met corona kan dit soms een online of telefonisch contact worden. Loopbaanprofessionals nemen uiteraard de RIVM-richtlijnen in acht bij een live-ontmoeting.

De Week van de Noloc wil met deze week aandacht geven aan het belang van Leven Lang Ontwikkelen. Uiteraard staat de ontwikkeling van medewerkers daarbij centraal. Veel organisaties op het gebied van werk, ontwikkeling en loopbaanadvisering, zoals de LVSC, nsvp, NRTO, ABU, Oval en Doorzaam, ondersteunen dit initiatief dan ook.

Succes in 2019

In 2019 deden 325 loopbaanprofessionals mee aan de Week van de Loopbaan. Online en in regionale kranten is er veel aandacht geweest voor deze week. Het leverde in totaal 468.018 views op, aldus Noloc.

Ook voor werkgevers

Niet alleen medewerkers kunnen gratis advies krijgen over hun loopbaan. Tijdens de Week van de Loopbaan kunnen ook werkgevers met een loopbaanprofessional van gedachten wisselen over de loopbaan-ontwikkelingsmogelijkheden van hun medewerkers.

Meer informatie Noloc

Ga voor meer informatie naar https://www.noloc.nl/week-van-de-loopbaan of direct naar het register met deelnemende loopbaanprofessionals.

Beroepsvereniging loopbaanprofessionals

>