Gratis adviesgesprek met loopbaanprofessionals tijdens de Week van de Loopbaan

10 september 2020

Al zes jaar op rij wordt in september de Week van de Loopbaan georganiseerd. Dit jaar is deze week van 14 tm 19 september. Loopbaanprofessionals en jobcoaches die bij beroepsvereniging Noloc aangesloten zijn geven gratis advies aan belangstellenden.

Iedereen die met een professional wil praten over loopbaanontwikkeling en carrièrekansen is welkom bij een van de 500 aangesloten loopbaanprofessionals die meedoen aan dit initiatief. Normaal gesproken was dit een live contact, op locatie. Echter, in verband met corona kan dit soms een online of telefonisch contact worden. Loopbaanprofessionals nemen uiteraard de RIVM-richtlijnen in acht bij een live-ontmoeting.

De Week van de Noloc wil met deze week aandacht geven aan het belang van Leven Lang Ontwikkelen. Uiteraard staat de ontwikkeling van medewerkers daarbij centraal. Veel organisaties op het gebied van werk, ontwikkeling en loopbaanadvisering, zoals de LVSC, nsvp, NRTO, ABU, Oval en Doorzaam, ondersteunen dit initiatief dan ook. 

Succes in 2019

In 2019 deden 325 loopbaanprofessionals mee aan de Week van de Loopbaan. Online en in regionale kranten is er veel aandacht geweest voor deze week. Het leverde in totaal 468.018 views op, aldus Noloc. 

Ook voor werkgevers

Niet alleen medewerkers kunnen gratis advies krijgen over hun loopbaan. Tijdens de Week van de Loopbaan kunnen ook werkgevers met een loopbaanprofessional van gedachten wisselen over de loopbaan-ontwikkelingsmogelijkheden van hun medewerkers.

Meer informatie Noloc

Ga voor meer informatie naar https://www.noloc.nl/week-van-de-loopbaan of direct naar het register met deelnemende loopbaanprofessionals.

Beroepsvereniging loopbaanprofessionals

En dan nog even dit: Onderzoek loopbaanontwikkeling uitzendprofessionals

Artra is zeer benieuwd naar de loopbaanontwikkeling van uitzendprofessionals. Daar is nog weinig over bekend. Artra heeft daarom het initiatief tot een loopbaanonderzoek genomen. Dit onderzoek wordt samen met een studente van Tilburg University uitgevoerd. Het onderzoek moet in kaart brengen hoe de loopbanen van uitzendprofessionals zich ontwikkelen, welke loopbaankeuzes zij maken en wat daarvoor de motieven zijn.

Deelnemers aan het onderzoek maken kans op een artra-opleidingscheque van €1000. Het invullen van de enquête kost circa 10 minuten. Vul dus snel de enquête in!

Klik op de link om deel te nemen: https://tilburghumanities.eu.qualtrics.com/jfe/form/SV_1Afju63AbJ7rDQ9

Terug naar overzicht

Oproep aan alle (ex)medewerkers in de flexbranche

Doe mee aan het loopbaanonderzoek.

Doe mee en maak kans op een artra-opleidingscheque ter waarde van €1000.

Meedoen kost slechts 10 minuten.
Vul dus snel de enquête in!