Coronavirus: Trainingen ook weer klassikaal

9 maart 2020 2 min
Categorieën: artra nieuws, Corona

Update 16 juni 2020, 11.00 uur

Langzaamaan worden de coronamaatregelen versoepeld door het kabinet. Dit betekent ook dat klassikale trainingen weer opgestart worden, uiteraard rekening houdend met de RIVM-richtlijnen.

Veiligheid staat voorop

Wij vinden het belangrijk om samen met jullie te zorgen voor een veilige training. Dit betekent dat iedereen de instructies opvolgt zoals die gelden op de trainingslocatie. We houden 1,5 meter afstand – ook bij het binnenkomen en verlaten van de trainingsruimte – en volgen aangegeven looproutes. Je wisselt niet van (zit-)plaats en je maakt alleen gebruik van je eigen materiaal. Samen met de trainer wordt de looproute in de trainingsruimte bepaald. Was iedere keer voordat je de trainingsruimte betreedt je handen!

Uiteraard volg je ook de andere RIVM-richtlijnen. Dit betekent:

  • Schud geen handen
  • Hoest en nies in je elleboog
  • Zit niet aan je gezicht

Blijf thuis bij klachten

Bij klachten die passen bij infectie met het corona-virus kun je niet deelnemen en blijf je thuis. Dit zijn verkoudheidsklachten (loopneus, keelpijn, hoesten, minder goed kunnen ruiken en verhoging tot 38,0 graden Celsius), koorts en/of kortademigheid. Thuisblijven geldt tevens als iemand in jouw huishouden koorts (vanaf 38 C°) en/of benauwdheidsklachten heeft of als de iemand uit jouw huishouden positief getest is op corona. Geef je afwezigheid door aan artra: 026 – 333 75 72

Sommige trainingen en opleidingen zijn (al) online ingepland. Dat blijft dan zo. Deze worden online verzorgd via Zoom.

Uiteraard kun je alle e-learnings van artra ook gewoon volgen.

Incompany-trainingen

Met betrekking tot incompany-trainingen zullen we in overleg treden met klanten.

Contact

Heb je nog vragen, neem dan contact met ons op: 026-3337572

>