Coaching vitaal 45 plus

4 juni 2019 2 min
Categorie: Loopbaan

De arbeidsmarkt wordt steeds krapper en de werkdruk steeds hoger. Je moet steeds langer doorwerken. Hoe toekomstbestendig is jouw job? Beschik je nog over de juiste technische en/of mentale capaciteiten? Kan je doorwerken tot de huidige CAO leeftijd? Een grote groep mensen tussen de 45 en 67 jaar is nog geschikt voor de arbeidsmarkt, maar twijfelt over de huidige baan. artra helpt je graag verder met het coaching vitaal 45 plus programma!

Gepersonaliseerde coaching voor een toekomstbestendige loopbaan

Het coaching vitaal 45 plus programma is een coachingsprogramma dat zowel online als face-to-face plaatsvindt. Deze gepersonaliseerde coachingssessies focussen zich volledig op jouw toekomst. In deze sessies onderzoek je het toekomstperspectief van jouw loopbaan. Je gaat actief aan de slag om werkend jouw pensioenleeftijd te bereiken en uitval door ziekte of werkloosheid te voorkomen.

Neem de regie van je loopbaan in eigen hand

Het coachingsprogramma vitaal 45 plus stimuleert jou om de regie van je loopbaan in eigen handen te houden. Dit onderwerp is een belangrijk thema voor Nederland. Daarom staat het integraal op de agenda van de overheid. Het ministerie van SZW heeft arrangementen beschikbaar gesteld om medewerkers van 45 plus actief te begeleiden. Je komt in aanmerking voor een vergoeding als je:

  • 45 jaar of ouder bent;
  • Gemiddeld 12 uur of meer werkt;
  • Niet ziek bent;
  • Niet in een reorganisatie of ontslagregeling zit.

Heb jij interesse in dit traject? Of ben jij een manager die dit traject aan zijn personeel wil aanbieden?
Wij helpen je graag verder! Download onze flyer of neem contact met ons op door te bellen naar 026 333 75 72 of een email te sturen naar artra@artra.nl

>