fbpx

Bepaal jouw eigen leertempo met e-learning

8 februari 2019

Al jaren is e-learning een vast begrip dat niet meer weg te denken is in opleidingsland. Volgens ATD’s 2018 State of the Industry Report, zal het percentage van bedrijven dat opleidingen aanbiedt in de vorm van e-learnings verdubbelen. Het onderzoeksbureau merkt op dat hoog presterende organisaties eerder geneigd zijn een groter deel van hun leermateriaal als e-learning te gebruiken. En dat deel groeit. Bij artra vinden we dat niet vreemd. Onlangs lanceerde wij dan ook een aantal nieuwe e-learning modules: Arbeidsrecht, backoffice, performance gesprekken en de ABU of NBBU-CAO. Lees hieronder welke e-learnings je kunt volgen bij artra!

E-learning arbeidsrecht ABU of NBBU cao
In deze e-learning leer je hoe je het arbeidsrecht en de cao regels op de juiste manier toepast in de uitzend praktijk. De e-learning arbeidsrecht in de uitzendpraktijk legt een koppeling tussen de theorie van wet- en regelgeving en situaties die je tegen kan komen in de uitzendpraktijk.

nderwerpen die o.a. aan de orde komen in deze e-learning zijn: arbeidsrecht, arbeidsverhouding, proeftijden, beëindiging arbeidsovereenkomst, arbeidsomstandigheden en medezeggenschap.

E-learning ABU of NBBU cao
Gedurende de e-learning leer je hoe je de ABU of NBBU cao kunt gebruiken en op de juiste manier moet toepassen. Pas als je de regels kent kun je deze optimaal inzetten voor je organisatie. Daarnaast voorkom je hiermee boetes. Onderwerpen die o.a. aan de orde komen zijn: fasensysteem, reserveringen, scholing, pensioen, verlofvormen Wet Arbeid en Zorg en ziekte.

E-learning backoffice medewerker
In de e-learning backoffice medewerker leer je hoe je wet- en regelgeving uit het arbeidsrecht en de uitzend cao op de juiste manier toepast. Pas als je de regels kent kan je deze optimaal inzetten voor je organisatie en ook nog eens boetes voorkomen. Deze e-learning legt een koppeling tussen de theorie van de regelgeving en de situaties die je tegen kan komen in de uitzendpraktijk.

E-learning performance gesprekken
Tijdens de e-learning performance gesprekken kijk je gezamenlijk terug en vooruit op het functioneren, de resultaten en persoonlijke ontwikkeling van de professional. We dagen je uit, vergroten je kennis en verbeteren je competenties. In deze zes stappen geven we niet alleen inzicht in jouw rol, maar bieden we je ook concrete tools om het geleerde in de praktijk te brengen. Na het doorlopen van deze e-learning kan jij direct van start gaan met het voeren van performance gesprekken!

Waarom e-learning zo populair is
Het volgen van e-learnings biedt de ruimte om op jouw eigen tijd, plaats én tempo te studeren. Doordat je het programma online volgt kan je op iedere plek en met ieder apparaat inloggen in jouw eigen leeromgeving. Daarnaast is het mogelijk om een op maat gemaakt programma te volgen, gebaseerd op jouw eigen leervoorkeuren en niveau.

Bron: ATD & ATD

Terug naar overzicht

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!