Hoe kunnen we helpen?

StiPP (Stichting Pensioenfonds voor Personeelsdiensten)

Betekenis van Stichting Pensioenfonds voor Personeelsdiensten

Stichting Pensioenfonds voor Personeelsdiensten (StiPP) is een stichting die de pensioenregeling voor de flexbranche regelt. 

StiPP heeft 2 pensioenregelingen: de Basisregeling en de Plusregeling. Je begint met pensioen opbouwen via een flexonderneming vanaf een leeftijd van 21 jaar. Per 1-1-2024 wijzigt deze leeftijd naar 18 jaar.

Al sinds 1 januari 2004 zijn alle uitzend- en detacheringsbureaus in Nederland verplicht zich bij StiPP aan te sluiten.

Wil je graag meer informatie?

Wil je graag meer informatie?

Wil je graag meer informatie over dit onderwerp? Volg dan de basisopleiding uitzendprofessional.

Meer informatie
Disclaimer

Het onderstaande is van toepassing op de pagina’s van het kenniscentrum (begrippen). Door deze pagina’s te raadplegen stem je in met deze disclaimer. Deze website is een uitgave van artra. Wij stellen gegevens op deze pagina’s alleen beschikbaar met als doel het verstrekken van informatie. Ondanks de zorg waarmee de inhoud van deze pagina’s is samengesteld, is het niet uitgesloten dat bepaalde informatie verouderd, onvolledig of anderszins onjuist is. Daarom kunnen geen rechten worden ontleend aan de informatie op deze pagina’s. Artra aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid en aansprakelijkheid voor enige schade, van welke aard ook, welke het directe of indirecte gevolg is van handelingen en/of beslissingen die geheel of gedeeltelijk zijn gebaseerd op de informatie die op deze pagina’s (begrippen) is samengebracht. Onder informatie zoals bedoeld in deze disclaimer dient ook te worden verstaan informatie verkregen via op deze pagina’s opgenomen hyperlinks naar andere websites.

>