Hoe kunnen we helpen?

Niet-indeelbaar ABU loongebouw groep

Betekenis van Niet indeelbaar ABU-loongebouw groep

De groep niet-indeelbaar is een onderdeel van het ABU-loongebouw. Tot deze groep behoort de flexwerknemer die niet ingedeeld kan worden in het loongebouw bij de opdrachtgever volgens de inlenersbeloning. 

Bijvoorbeeld een schoonmaakster die bij een advocatenkantoor gaat werken die niet ingedeeld kan worden in de reguliere loonschalen van het advocatenkantoor. In dit geval mag je gebruik maken van de beloning volgens het ABU-loongebouw.

Wil je graag meer informatie?

Wil je graag meer informatie?

Wil je graag meer informatie over dit onderwerp? Volg dan de basisopleiding uitzendprofessional.

Meer informatie

Verwante termen en synoniemen:

ABU-loongebouw | ABU | Inlenersbeloning 

Disclaimer

Het onderstaande is van toepassing op de pagina’s van het kenniscentrum (begrippen). Door deze pagina’s te raadplegen stem je in met deze disclaimer. Deze website is een uitgave van artra. Wij stellen gegevens op deze pagina’s alleen beschikbaar met als doel het verstrekken van informatie. Ondanks de zorg waarmee de inhoud van deze pagina’s is samengesteld, is het niet uitgesloten dat bepaalde informatie verouderd, onvolledig of anderszins onjuist is. Daarom kunnen geen rechten worden ontleend aan de informatie op deze pagina’s. Artra aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid en aansprakelijkheid voor enige schade, van welke aard ook, welke het directe of indirecte gevolg is van handelingen en/of beslissingen die geheel of gedeeltelijk zijn gebaseerd op de informatie die op deze pagina’s (begrippen) is samengebracht. Onder informatie zoals bedoeld in deze disclaimer dient ook te worden verstaan informatie verkregen via op deze pagina’s opgenomen hyperlinks naar andere websites.