fbpx

Minimale betaling bij oproep

Blijf op de hoogte via 

Betekenis van Minimale betaling bij oproep

Oproepkrachten hebben recht op een minimale betaling van 3 uur per oproep indien er aan bepaalde voorwaarden wordt voldaan. De voorwaarden zijn:

Er is die week minder dan 15 uur gewerkt en geen sprake van vaste werktijden (rooster).

OF

Er zijn geen vaste afspraken over het aantal uren dat gewerkt wordt (nulurencontract).

Downloads / links

Wil je graag meer informatie?

Bekijk de pagina / training

Verwante termen en synoniemen:

Relevante opleidingen van artra

Disclaimer

Het onderstaande is van toepassing op de pagina’s van het kenniscentrum (begrippen). Door deze pagina’s te raadplegen stem je in met deze disclaimer.
Deze website is een uitgave van artra. Wij stellen gegevens op deze pagina’s alleen beschikbaar met als doel het verstrekken van informatie. Ondanks de zorg waarmee de inhoud van deze pagina’s is samengesteld, is het niet uitgesloten dat bepaalde informatie verouderd, onvolledig of anderszins onjuist is. Daarom kunnen geen rechten worden ontleend aan de informatie op deze pagina’s. Artra aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid en aansprakelijkheid voor enige schade, van welke aard ook, welke het directe of indirecte gevolg is van handelingen en/of beslissingen die geheel of gedeeltelijk zijn gebaseerd op de informatie die op deze pagina’s (begrippen) is samengebracht. Onder informatie zoals bedoeld in deze disclaimer dient ook te worden verstaan informatie verkregen via op deze pagina’s opgenomen hyperlinks naar andere websites.

Online webinar

Het pensioen voor de uitzendkrachten gaat wijzigen.
Schrijf je nu in voor het webinar!

Wil jij op de hoogte blijven?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks updates en artikelen over de arbeidsmarkt.