Hoe kunnen we helpen?

Candidate experience

Betekenis van candidate experience

Candidate experience is de ervaring die een sollicitant heeft met een organisatie tijdens het gehele sollicitatieproces.

Iedereen die op zoek is naar (ander) werk, doorloopt verschillende fasen in het sollicitatieproces. De indrukken en ervaringen die een (potentiële) sollicitant in iedere fase van het sollicitatieproces dragen bij aan de candidate experience. De candidate experience omvat alle interacties die kandidaten met een organisatie hebben gedurende het sollicitatieproces.

Nog niet genoeg geleerd?

Nog niet genoeg geleerd?

Kijk verder in ons kenniscentrum of hier nog meer tussen staat

Meer informatie

Verwante termen en synoniemen:

recruitment | Werving en selectie

Disclaimer

Het onderstaande is van toepassing op de pagina’s van het kenniscentrum (begrippen). Door deze pagina’s te raadplegen stem je in met deze disclaimer. Deze website is een uitgave van artra. Wij stellen gegevens op deze pagina’s alleen beschikbaar met als doel het verstrekken van informatie. Ondanks de zorg waarmee de inhoud van deze pagina’s is samengesteld, is het niet uitgesloten dat bepaalde informatie verouderd, onvolledig of anderszins onjuist is. Daarom kunnen geen rechten worden ontleend aan de informatie op deze pagina’s. Artra aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid en aansprakelijkheid voor enige schade, van welke aard ook, welke het directe of indirecte gevolg is van handelingen en/of beslissingen die geheel of gedeeltelijk zijn gebaseerd op de informatie die op deze pagina’s (begrippen) is samengebracht. Onder informatie zoals bedoeld in deze disclaimer dient ook te worden verstaan informatie verkregen via op deze pagina’s opgenomen hyperlinks naar andere websites.

>