Word Recruiter | De opleiding voor de startende recruiter

Recruiter is een veelzijdig en dynamisch beroep! Er staan momenteel honderdduizenden vacatures open en bedrijven zijn volop op zoek naar recruiters. Als recruiter ben je nieuwsgierig en wil je weten wat jouw kandidaten drijft en motiveert. Om succesvol te zijn als recruiter heb je een behoorlijke dosis communicatieve vaardigheden nodig. Als recruiter heb je namelijk veel contact met (potentiële) klanten en kandidaten. Je begeeft je op het snijvlak van HR en marketing. Het leggen van nieuwe contacten, overtuigen van je klant, interviewen van kandidaten, netwerken en (verkoop)gesprekken voeren gaan vaak niet vanzelf en vragen communicatieve en commerciële vaardigheden. Zo kun je met plezier en succes aan de slag als (junior) recruiter!

Modules
De opleiding WordRecruiter bestaat uit 5 eendaagse trainingen. Op ieder gewenst moment kun je instromen. Daarnaast kun je zelf de volgorde bepalen van de opleiding. De volgende modules komen aan bod in de opleiding WordRecruiter:

Na afloop van deze gehele opleiding ontvang je een certificaat. 

Het (aanvangs)niveau van deze opleiding is mbo+.

Prijs

Deze opleiding vergt een investering van € 2.195 (excl. btw). Een losse trainingsdag zou € 595 (excl. btw) kosten. Als je de opleiding in zijn geheel volgt krijg je dus een korting van bijna € 800!

Wil je deze opleiding volgen of wil je meer weten? Neem dan contact op met artra via artra@artra.nl of 026 333 75 72

VERKOOPgesprekken

Wil jij graag recruiter worden?

Dan is dit echt iets voor jou!