• Klassikaal

Internationaal searchen

Ben jij bezig met het vinden van kandidaten in bijvoorbeeld Polen, Tsjechië, Roemenië, Spanje of Portugal? Zorg dan dat je meer inzicht krijgt in het internationale searching proces.

Duur: 2 dagdelen
8 zelfstudie uren
Investering ex. BTW
€665,00

Ben jij binnen jouw flexorganisatie bezig met het vinden van kandidaten in bijvoorbeeld Polen, Tsjechië, Roemenië, Spanje, Portugal of elders buiten Nederland? En wil je nog meer van die kandidaten? Zorg dan dat je meer inzicht krijgt in het internationale searching proces: het online vinden van kandidaten en contactgegevens, die passen op je vacature, in welke taal dan ook. En dat moeten natuurlijk liefst kandidaten zijn die nog niet eerder op jouw vacature hebben gereageerd.

De training Internationaal Searchen leert je om meer rendement te halen uit jouw social media kanalen en uit andere ‘gewone’ internationale websites. Jouw eigen branche, doelgroep en land(en) staan in deze training centraal. Zo kun jij echt verschil maken voor jouw kandidaat en opdrachtgever.

Deze training wordt in een combinatie van de Nederlandse en Engelse taal verzorgd.

Resultaat

  • Je hebt meer inzicht in welke online kanalen geschikt zijn voor jouw specifieke doelgroep.
  • Je bent in staat om makkelijk kandidaten en contactgegevens te vergaren.
  • Je weet hoe je online tooling in kunt zetten, waardoor je effectiever en efficiënter wordt.

Voor wie?

Deze training is voor iedereen geschikt die zich bezighoudt met werving in het buitenland. Het (aanvangs)niveau van deze training is mbo+. Deze training kan ook (geheel) in het Engels worden verzorgd.

De meerwaarde van internationaal searchen

Steeds meer flexorganisaties richten zich op het internationaal werven om nationaal vacatures te kunnen vervullen. De standaarden van vroeger gelden niet meer, niet iedereen klikt nog door naar je vacature. Veel intercedenten, recruiters en consulenten zijn opgevoed met de kaartenbak of het eigen systeem/database en het persoonlijke gesprek. In de loop der jaren hebben we (bijna) allemaal een LinkedIn-account gevuld, zijn we lid van Facebook, Twitter, Instagram en wellicht Snapchat geworden, maar we vertrouwen nog steeds op ons eigen systeem en onze eigen methodieken. Is dat nog wel genoeg?

Aanpak

De training is hands-on en direct toepasbaar in de praktijk.

Duur en studiebelasting

De training duurt 1 dag (2 dagdelen). De voorbereiding van deze training kost circa 8 uur.

Investering

Deze training kost € 665 (excl. btw). Het lesmateriaal is hierbij inbegrepen.

Na afronding van de training internationaal searchen ontvang je een bewijs van deelname.

Suggestie vervolgtraining: Documentherkenning

Inhoud

Deze onderwerpen worden tijdens de training Internationaal searchen behandeld:

  • Personal branding
  • Social media
  • Zoekmachines
  • Boolean Search
  • Online productivity tools

Neem contact op

Deze training of opleiding wordt binnenkort ingepland.

Wil je hiervan op de hoogte gehouden worden? Vul onderstaand formulier in of neem contact op via email: artra@artra.nl of telefoon: 026 3337572.

>