Vinden en binden van ZZP’ers (incompany)

Het is steeds moeilijker om het juiste personeel aan te trekken. Zoek jij al op de juiste plaats? Wist je dat er meer dan een miljoen ZZP’ers zijn die graag voor jou aan het werk willen gaan? In de training…

Prijs op aanvraag
Ga direct naar

Het is steeds moeilijker om het juiste personeel aan te trekken. Zoek jij al op de juiste plaats? Wist je dat er meer dan een miljoen ZZP’ers zijn die graag voor jou aan het werk willen gaan? In de training vinden en binden van ZZP’ers leer je hoe je ze kunt vinden én binden aan jouw organisatie.

Hoe benader je een ZZP’er?

Maar liefst 80 procent van de ZZP’ers is niet of slechts met veel moeite in staat om zelf passende opdrachten te vinden. Dit blijkt uit cijfers van het Kennisinstituut Ondernemerschap (Kizo). Daarom maken veel ondernemers gebruik van de hulp van een intermediair. De dienstverlening aan ZZP’ers vraagt om een speciale juridische constructie. Het vraagt om een specifieke benadering en begeleiding. De meeste ondernemers houden van de vrijheid en de mogelijkheden die het ZZP-schap biedt. Daarom vraagt het benaderen, begeleiden en ontwikkelen van een ZZP’er om een net iets andere aanpak dan het begeleiden van een flexkracht. Je wilt een ondernemer immers niet beperken in zijn/haar vrijheid. Daarnaast wil je natuurlijk geen juridische risico’s lopen op het moment dat je een ZZP’er inhuurt!

De Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen (NBBU) is als brancheorganisatie koploper in het ondersteunen van het bemiddelen van ZZP’ers. Daarom verzorgt de NBBU een dagdeel van deze training. Naast dat je leert hoe je een ZZP’er kunt vinden en binden, leer je ook hoe je juridische risico’s rondom ZZP-dienstverlening kunt voorkomen. Fijn voor de klant, de ZZP’er en voor jou!

Voor wie is de training ‘Vinden en binden van ZZP’ers!’ geschikt?

Deze training is geschikt voor iedereen die wil leren om te werken met ZZP-dienstverlening.

Inhoud

Onderwerpen die aan bod komen bij de training ‘Vinden en binden van ZZP-ers!’

Na afloop van deze training ben je in staat om:

  • ZZP’ers te bemiddelen;
  • De juiste ZZP’er online en ofline te vinden;
  • ZZP gericht te zoeken en begeleiden.

Bovendien heb je kennis van:

  • Arbeidsrecht;
  • De NBBU CAO;
  • Mogelijkheden om ZZP’ers te bemiddelen;
  • Motieven en persoonlijkheden van verschillende ZZP’ers;
  • Hang-outs van de juiste doelgroep;
  • De ZZP journey.
>