• Klassikaal
  • Online

Het opstap-programma voor flexondernemers

Na het volgen van dit programma voor (startende) flexondernemers heb je de kennis en de vaardigheden om van je bedrijf een succes te maken. Geen grote investeringen nodig.

Duur: 7 dagdelen
15 zelfstudie uren
Investering ex. BTW
€1.450,00

Uitzendbureau starten? Vier laagdrempelige trainingen, beperkte investering nodig

Gefeliciteerd! Je hebt besloten om je passie, doorzettingsvermogen en creativiteit in te gaan zetten als flexondernemer. Jij ziet kansen in deze markt. En uitdagingen.

Maar hoe start je een uitzendbureau? Of wil je een detacheringsbureau starten? Er komt heel veel op je af als (startende) ondernemer. Zo moet je investeren in automatisering en administratie. Je moet je marketing op poten zetten en ervoor zorgen dat klanten en uitzendkrachten je weten te vinden. Daarnaast moet je actuele kennis over wet- en regelgeving en het recruitmentproces hebben. Dat is nogal wat. Daar kun je wel wat hulp bij gebruiken. Precies dát biedt artra jou nu.

Vier opstap-trainingen die je de basis geven die je nodig hebt om succesvol te ondernemen in de flexbranche. Grijp deze kans!

Je krijgt daarvoor kennis en vaardigheden die essentieel zijn voor jou als flexondernemer. Daarnaast houden wij rekening met het feit dat je een drukke agenda hebt. Zo verzorgen we één van de vier trainingen online, zodat je geen reistijd hebt.

Hoe ziet het programma eruit?

Het programma bestaat uit vier trainingen. Drie daarvan vinden live plaats en één online via Zoom.

Op welke markt(en) en/of doelgroep richt jij je? Welke producten en diensten bied je aan, en voor wie? Op welke wijze onderscheidt jouw bedrijf zich van andere flexondernemingen? Wij leggen de uitgangspunten van positionering uit en daar ga je dan mee aan de slag. Je gaat echt richting bepalen. Uiteraard krijg je daarbij feedback van de andere ondernemers en de trainer.

 

Tijdens de tweede training staat de wet- en regelgeving voor de flexbranche centraal. Dit is kennis die je MOET hebben. Je wilt geen fouten maken met uitzend- en arbeidsovereenkomsten, inleentermijnen of privacyregels. Dat kan veel geld kosten en/of boze klanten opleveren.

Als naslagwerk wordt een e-learning over wet- en regelgeving ter beschikking gesteld. Zo kun je alles nog eens rustig nakijken.

In deze training ga je aan de slag met jouw eigen profilering. Hoe zien anderen jou? Hoe word je online gevonden door (potentiële) klanten en uitzendkrachten? Je leert ook hoe je klanten en werkzoekenden via bijvoorbeeld LinkedIn professioneel benadert op een authentieke en onderscheidende manier.

Zonder kandidaten/uitzendkrachten geen business. Tijdens deze training leer je om jouw recruitmentproces vorm te geven en waar mogelijk te optimaliseren. Je haalt de knelpunten uit het proces. Zo zorg je voor blije en tevreden flexkrachten én opdrachtgevers.

Ter voorbereiding neem je de e-learning Het optimaliseren van het Recruitmentproces door.

Resultaat

Na het volgen van de vier trainingen:

  • Weet je hoe je je onderscheidt van andere flexbedrijven
  • Heb je een duidelijke keuze gemaakt voor de markten die je gaat bewerken en met welke doelgroepen en diensten en producten
  • Heb je kennis van verschillende arbeidsovereenkomsten
  • Weet je hoe je de belangrijkste wet- en regelgeving op het gebied van arbeidsrecht kunt toepassen binnen jouw organisatie
  • Pas je de privacywetgeving op juiste wijze toe
  • Kun je de verschillende stappen in jouw recruitmentproces benoemen en in kaart brengen
  • Kun je knelpunten in het recruitmentproces herkennen en herstellen
  • Komen er meer mensen, waaronder potentiële nieuwe klanten, op jouw LinkedIn-profiel terecht
  • Behaal je betere resultaten bij het benaderen van andere LinkedIn-gebruikers

Voor wie?

Deze vier trainingen zijn bedoeld voor ondernemers die recent gestart zijn of binnenkort gaan starten met hun eigen flexbedrijf. Ook ondernemers die al langere tijd bezig zijn, maar de basiskennis en vaardigheden missen of deze willen bijspijkeren kunnen aansluiten. Het aanvangsniveau van deze trainingen is mbo+.

Duur en voorbereidingstijd

De drie live trainingen (Positionering, Wet- en regelgeving en Personal branding) duren een dag (ochtend en middag).

De online training over het recruitmentproces duurt een dagdeel. Daarnaast doorloop je de e-learning Het optimaliseren van het Recruitmentproces

Reken voor het totale programma op een voorbereidingstijd van 12 tot 15 uur.

Investering

Dit programma bestaande uit 4 trainingen kost € 1450 (excl. btw). Je krijgt hier de e-learnings ter waarde van ruim € 400 bij.

voordelen van opstap

Na afloop van de training ontvang je een bewijs van deelname.

Neem contact op

Deze training of opleiding wordt binnenkort ingepland.

Wil je hiervan op de hoogte gehouden worden? Vul onderstaand formulier in of neem contact op via email: artra@artra.nl of telefoon: 026 3337572.

>