• E-learning

E-learning AVG Oké

In deze e-learning leer je hoe de privacywetgeving (AVG) eruit ziet en waar je op moet letten bij het op juiste wijze verwerken van persoonsgegevens. Zo voorkom je datalekken en boetes.

Eerstvolgende startdatum
03-06-2024
5 zelfstudie uren
Investering ex. BTW
€89,00

Inleiding

Vanaf 25 mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Dit betekent dat vanaf die datum dezelfde privacywetgeving geldt in de hele Europese Unie (EU). De Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) geldt niet meer. Deze nieuwe wet moet zorgen voor een betere bescherming van persoonsgegevens voor alle EU-burgers. Organisaties die persoonsgegevens verwerken krijgen meer verplichtingen. Je moet als organisatie aantonen dat je je aan de wetgeving houdt.

Wil jij ook weten wat de AVG betekent voor jouw dagelijkse praktijk? Volg dan deze e-learning! Je kunt de e-learning vanaf elk device volgen. Nadat je de volledige training hebt doorlopen sluit je af met een toets. Na het behalen van de toets ontvang je een certificaat waarmee je kunt aantonen dat jij AVG Oké bent.

Voor wie is de e-learning AVG Oké geschikt?

Voor iedereen die werkt met persoonsgegevens en die wil leren om hier AVG Oké mee om te gaan. Juist omgaan met de AVG is belangrijk. De Autoriteit Persoonsgegevens kan jouw organisatie sancties opleggen van maximaal 20 miljoen euro of 4% van jouw wereldwijde omzet wanneer je je niet aan de nieuwe privacywetgeving houdt. Het (aanvangs)niveau van deze e-learning is mbo+.

Praktische informatie

De inloggegevens voor de e-learning AVG Oké worden elke maandag verstrekt. Vanaf het moment dat je de inloggegevens hebt ontvangen is het mogelijk om de e-learning te doorlopen. Na het ontvangen van de inloggegevens heb je voor 1 maand 24/7 toegang tot de online leeromgeving.

Wil je graag eerder toegang?

Wil je graag op een ander moment beginnen dan de aangegeven datums? Stuur dan een mail naar artra@artra.nl met daarin de e-learning die je wilt volgen en wanneer je wilt beginnen.
Let wel: het kan 48 uur duren tot dat je toegang krijgt tot de online omgeving.

De e-learning AVG Oke komt in aanmerking voor PE-punten

PE-punten

Het SEU heeft in het kader van permanente educatie 5 PE‐punten toegekend aan deze e‐learning.

De Stichting Normering Arbeid (SNA) heeft 2 PE-punten toegekend voor het doorlopen van de e-learning en het behalen van het certificaat AVG Oké.

Duur

Het kost ongeveer 5 uur om de hele e-learning te doorlopen.

Investering

De kosten voor deze e-learning bedragen € 89 (excl. btw).

Vragen of meer informatie?

Heb je vragen of wil je meer informatie over deze e-learning? Stuur dan een e-mail naar artra@artra.nl. Bellen kan natuurlijk ook, wij zijn tijdens kantooruren bereikbaar via 026 333 75 72.

Inhoud

Onderwerpen die aan bod komen bij de e-learning AVG Oké

Na afloop van deze e-learning ben je in staat om de beste keuzes te maken op het gebied van persoonsgegevens.

Bovendien heb je kennis van:

  • Werven van kandidaten;
  • Aanbieden kandidaat bij de opdrachtgever;
  • Aan het werk;
  • Einde opdracht;
  • Informatiebeveiliging.
Cursusdata
Startdatum Locaties Tijden Data
03-06-2024 Beschikbaar Inschrijven
01-07-2024 Beschikbaar Inschrijven
05-08-2024 Beschikbaar Inschrijven
02-09-2024 Beschikbaar Inschrijven
07-10-2024 Beschikbaar Inschrijven
04-11-2024 Beschikbaar Inschrijven
02-12-2024 Beschikbaar Inschrijven
>