• E-learning

E-learning AVG Oké Backofficeprofessional

Als backofficeprofessional ga je dagelijks met privacygevoelige gegevens om. Hoe je dit op zorgvuldige wijze doet en hoe je problemen voorkomt leer je in deze AVG e-learning.

Eerstvolgende startdatum
05-08-2024
2 zelfstudie uren
Investering ex. BTW
€65,00

De Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) is al een aantal jaren een feit. Dit betekent onder meer dat dezelfde privacywetgeving geldt in de hele Europese Unie (EU). Deze wetgeving moet zorgen voor een goede bescherming van persoonsgegevens voor alle EU-burgers. Organisaties die persoonsgegevens verwerken hebben veel verplichtingen. Je moet als organisatie aantonen dat je je aan de wetgeving houdt. En jij als backofficeprofessional, speelt daarbij een cruciale rol.

Wil jij ook weten wat de AVG betekent voor jouw dagelijkse praktijk als backofficeprofessional? Wil je problemen en boetes voorkomen? Volg dan deze e-learning! Je kunt de e-learning vanaf elk device volgen. Nadat je alle onderdelen hebt doorlopen sluit je af met een toets. Na het behalen van de toets ontvang je een certificaat waarmee je kunt aantonen dat jij goed op de hoogte bent van de voor jouw functie geldende AVG-regels.

Voor wie is de e-learning AVG Oké voor Backofficeprofessionals geschikt?

De e-learning is geschikt voor medewerkers die zich bezighouden met back- en midoffice-activiteiten, Ook voor medewerkers in een staffunctie is deze e-learning erg geschikt. Het (aanvangs)niveau van deze e-learning is mbo+.

Waarom deze e-learning over de AVG volgen?

De werkzaamheden van de back- en midofficeprofessional zijn veelzijdig. Je bent onder andere bezig met contractadministratie, ziekteverzuimbegeleiding,  urenregistratie, verloning en facturatie. Allemaal taken waarbij je persoonsgegevens verwerkt en kennis van de AVG onontbeerlijk is. Tevens kun je daarmee risico’s en kosten beperken. Op juiste wijze omgaan met de AVG is belangrijk. De Autoriteit Persoonsgegevens kan jouw organisatie immers sancties opleggen van maximaal 20 miljoen euro of 4% van jouw wereldwijde omzet wanneer je je niet aan de privacywetgeving houdt.

Praktische informatie

De inloggegevens voor de e-learning AVG Oké voor Backofficeprofessionals worden elke maandag verstrekt. Vanaf het moment dat je de inloggegevens hebt ontvangen is het mogelijk om de e-learning te doorlopen. Na het ontvangen van de inloggegevens heb je voor 1 maand 24/7 toegang tot de online leeromgeving.

Wil je graag eerder toegang?

Wil je graag op een ander moment beginnen dan de aangegeven datum? Stuur dan een mail naar artra@artra.nl met daarin de e-learning die je wilt volgen en wanneer je wilt beginnen.
Let wel: het kan 48 uur duren totdat je toegang krijgt tot de online omgeving.

Studiebelasting

Het kost circa 2 uur om de hele e-learning te doorlopen.

Investering

De kosten voor deze e-learning bedragen € 65 (excl. btw).

Na het succesvol doorlopen van de e-learning ontvang je een certificaat.

Vragen of meer informatie?

Heb je vragen of wil je meer informatie over deze e-learning? Stuur dan een e-mail naar artra@artra.nl. Bellen kan natuurlijk ook, wij zijn tijdens kantooruren bereikbaar via 026 333 75 72.

Inhoud

Na afloop van deze e-learning ben je in staat om de beste keuzes te maken op het gebied van persoonsgegevens. Er komen veel praktijksituaties aan de orde ten aanzien van

  • instroom en uitstroom van personeel;
  • medewerkers die aan het werk zijn;
  • informatiebeveiliging van persoonsgegevens.

Bovendien heb je kennis van:

  • wat persoonsgegevens zijn volgens de AVG;
  • bijzondere persoonsgegevens
  • wettelijke grondslagen voor verwerking;
  • melding datalek;
  • verschillende vormen van cybercriminaliteit.
Cursusdata
Startdatum Locaties Tijden Data
05-08-2024 Beschikbaar Inschrijven
02-09-2024 Beschikbaar Inschrijven
07-10-2024 Beschikbaar Inschrijven
04-11-2024 Beschikbaar Inschrijven
02-12-2024 Beschikbaar Inschrijven
>