• Online

Algemene Periodieke Kennistoets

Je wilt je klanten goed kunnen adviseren. Met de APK toets je of kennis op het gebied van arbeidsrecht, de uitzend-cao of sociale zekerheid up-to-date is.

Eerstvolgende startdatum
03-06-2024
1.5 zelfstudie uren
Investering ex. BTW
€55,00

Inleiding

Uitzendprofessionals hebben zeer regelmatig te maken met arbeidsrecht, de cao voor uitzendkrachten of sociale zekerheidswetgeving. Maar wet- en regelgeving veranderen voortdurend. Kun je als uitzendprofessional al deze wijzigingen nog wel bijhouden? Uiteraard wil je klanten en uitzendkrachten goed kunnen (blijven) adviseren. En je wilt voorkomen dat tijdens een inspectie voor een certificaat fouten worden geconstateerd. Om te toetsen of de kennis nog up-to-date is hebben wij de Algemene Periodieke Kennistoets (APK) ontwikkeld.

Misschien is het al weer enige tijd geleden dat het SEU-diploma is behaald. Of is de kennis rondom bijvoorbeeld de Wet Arbeidsmarkt in Balans weggezakt. Met deze APK voor de flexbranche kan getoetst worden hoe het met het huidige kennisniveau gesteld is. Dat is misschien eng voor medewerkers, maar tegelijkertijd super leerzaam. Kennis wordt ‘spelenderwijs’ bijgespijkerd en het wordt duidelijk op welke gebieden kennis opgefrist moet worden. Deze APK-toets zorgt ervoor dat uitzendprofessionals snel weer op de hoogte zijn van alle relevante wet- en regelgeving. Bovendien krijgen uitzendprofessionals inzicht in welke kennis ze moeten bijspijkeren. Ze krijgen na het maken van de APK te zien welke vragen ze fout beantwoordt hebben en weten dus aan welke onderwerpen ze (extra) aandacht moeten besteden.

Voor wie is de Algemene Periodieke Kennistoets geschikt?

De Algemene Periodieke Kennistoets is geschikt voor medewerkers die werkzaam zijn in flexbranche. Uiteraard is het ook mogelijk om het kennisniveau van de hele vestiging of organisatie te toetsen.

Incompany

De Algemene Periodieke Kennistoets (APK) wordt Incompany aangeboden (het is echter ook mogelijk om je als individu in te schrijven; zie onderaan). Er zijn diverse mogelijkheden om de APK-kennistoets in te zetten. We denken graag met je mee, dus neem contact met ons op voor het bespreken van de mogelijkheden.

Resultaten

Na afronding van de toets ontvang je een overzicht van het niveau van de kennis van de uitzend-cao en relevante wet- en regelgeving.

Duur

Circa 1,5 uur op de werkplek of thuis achter de computer.

Informatie

We denken graag met je mee bij het inzetten van de APK binnen je organisatie. Stuur een mail naar artra@artra.nl, bel 026 33 37 572 of vul onderstaande contactformulier in voor meer informatie of een offerte op maat.

Investering

Op individuele basis kun je de APK-toets doen. Dat kost € 55 (excl. btw). Neem via artra@artra.nl of 026 33 37 572 contact op voor je inschrijving.

Inhoud

Via de online leeromgeving kunnen jouw medewerkers een kennistoets doen. Alle relevante wet- en regelgeving passeren de revue. Door middel van aanmelding via artra@artra.nl ontvangen jouw medewerkers een inlogcode die voor een beperkte periode beschikbaar is. De APK-toets neemt maximaal 1 uur in beslag en kan men ook thuis of op de werkplek doen. NB: de inlogcode voor online leeromgeving is geldig voor een periode van 1 maand.
Bij eventuele verlenging worden er extra kosten in rekening gebracht. Na afloop van de toets neemt onze consultant contact met je op om de totale toets met je door te nemen. Op basis hiervan kun jij, of intern de medewerkers bijscholen (indien nodig), of wij maken graag voor jou een workshop op maat. Ook is het mogelijk dat jouw medewerker(s) een inlogcode krijgen om alle zaken nog eens door te nemen. Op die manier zijn jouw medewerkers weer up-to-date.

Cursusdata
Startdatum Locaties Tijden Data
03-06-2024 Beschikbaar Inschrijven
01-07-2024 Beschikbaar Inschrijven
05-08-2024 Beschikbaar Inschrijven
02-09-2024 Beschikbaar Inschrijven
07-10-2024 Beschikbaar Inschrijven
04-11-2024 Beschikbaar Inschrijven
02-12-2024 Beschikbaar Inschrijven
>