fbpx

SEU | Algemene Periodieke Kennistoets (APK)

Als uitzendprofessional heb je regelmatig te maken met arbeidsrecht, de cao voor uitzendkrachten of sociale zekerheidswetgeving. Maar wet- en regelgeving veranderen regelmatig. Kun je al deze wijzigingen nog wel bijhouden? Uiteraard wil je je klanten goed kunnen (blijven) adviseren. Om te toetsen of je kennis nog up-to-date is hebben wij de Algemene Periodieke Kennistoets (APK) ontwikkeld.

Misschien is het al weer enige tijd geleden dat je het SEU-diploma hebt behaald. Of heb je het gevoel dat je nieuwe wetgeving zoals de Wet Arbeidsmarkt in Balans nog niet in de vingers hebt. Met deze APK voor de flexbranche kun je toetsen hoe het met je kennisniveau gesteld is. Dat is misschien eng, maar tegelijkertijd super leerzaam. Je spijkert je kennis ‘spelenderwijs’ bij en krijgt inzicht op welke gebieden je je kennis moet opfrissen. Deze APK-toets zorgt ervoor dat je weer snel op de hoogte bent van alle relevante wet- en regelgeving.

Voor wie is de Algemene Periodieke Kennistoets geschikt?

De Algemene Periodieke Kennistoets is geschikt voor medewerkers die werkzaam zijn in flexbranche. Uiteraard is het ook mogelijk om het kennisniveau van de hele vestiging of organisatie te toetsen.

Wil je je inschrijven voor deze toets? Stuur een mail naar artra@artra.nl of bel 026 33 37 572.

Resultaten

Na afronding van de toets ontvang je een overzicht van het niveau van de kennis van de cao en relevante wet- en regelgeving.

Duur

1 uur op de werkplek of thuis achter de computer.

Kosten

De kosten voor deze kennistoets bedragen €50 (excl. btw) per medewerker. Neem bij afname van meerdere toetsen tegelijk contact met ons op.

Incompany

Incompany zijn er diverse mogelijkheden om de APK-kennistoets in te zetten. We denken graag met je mee, dus neem contact met ons op voor het bespreken van de mogelijkheden. Hieronder een suggestie.

Kennisbattle of -game

Een leuke manier om spelenderwijs te leren is bijvoorbeeld de kennisbattle of een game. Door het goed beantwoorden van vragen scoor je punten en kom je hoger in de ranking. Medewerkers of vestigingen kunnen tegen elkaar battelen. Er kan gekozen worden uit meerdere thema’s, zoals arbeidsrecht, uitzend-cao, verlof/ziekte, loon/tarief of ww/uitkeringen. Een thema wordt 1 of 2 weken opengezet. Daarna kan de winnaar bijvoorbeeld beloond worden met een mooie prijs.

Rapport

Indien gewenst kan per battle op individueel niveau en op vraagniveau aan de deelnemer en aan de organisatie een terugkoppeling gegeven worden.

Tarieven

Wanneer je een incompany of maatwerk traject afneemt kunnen de tarieven afwijken. Neem contact met ons op om jouw traject te bespreken.

Via online leeromgeving kunnen jouw medewerkers een kennistoets doen. Alle relevante wet- en regelgeving passeren de revue. Door middel van aanmelding via artra@artra.nl ontvangen jouw medewerkers een inlogcode die voor een beperkte periode beschikbaar is. De APK-toets neemt maximaal 1 uur in beslag en kan men ook thuis of op de werkplek doen. NB: de inlogcode voor online leeromgeving is geldig voor een periode van 1 maand. Bij eventuele verlenging worden er extra kosten in rekening gebracht. Na afloop van de toets neemt onze consultant contact met je op om de totale toets met je door te nemen. Op basis hiervan kun jij, of intern de medewerkers bijscholen (indien nodig), of wij maken graag voor jou een workshop op maat. Ook is het mogelijk dat jouw medewerker(s) een inlogcode krijgen om alle zaken nog eens door te nemen. Op die manier zijn jouw medewerkers weer up-to-date.

Inschrijven voor de SEU | Algemene Periodieke Kennistoets (APK)? Direct inschrijven
Wil jij op de hoogte blijven?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks updates en artikelen over de arbeidsmarkt.