SEU | Algemene Periodieke Kennistoets (APK)

Heb jij regelmatig te maken met arbeidsrecht, cao of sociale wetgeving? Kost het je soms moeite om up-to-date te blijven met alle wijzigingen in de flexbranche? Wil jij jouw klanten graag goed kunnen adviseren? Dan is de Algemene Periodieke Kennistoets voor jou een geschikte training!

We hoeven het je eigenlijk niet meer te vertellen: de wet- en regelgeving verandert heel snel in onze branche. Medewerkers die al geruime tijd geleden het SEU-diploma hebben behaald, zijn niet altijd geheel meer op de hoogte van de wijzigingen in arbeidsrecht, cao of sociale wetgeving waar zij dagelijks mee te maken hebben. Dat is zonde, want met de juiste, actuele kennis ben je gemakkelijker in staat om beslissingen te nemen, efficiënt te werken en jouw vakmanschap te vergroten. Daarom biedt artra de Algemene Periodieke Kennistoets aan. Met deze APK-toets ben je snel op de hoogte van alle relevante wet- en regelgeving.

Voor wie is de Algemene Periodieke Kennistoets geschikt?

De Algemene Periodieke Kennistoets is geschikt voor iedere medewerker die werkzaam is in de intermediaire arbeidsmarkt (o.a. uitzendbureaus) en iedere organisatie die de kennis van een vestiging of de gehele organisatie wil toetsen of men nog up-to-date is.

Wil je je inschrijven voor deze toets? Stuur dan een mail naar artra@artra.nl of bel 026 33 37 572.

Diplomering

Bij afronding van de toets ontvangt de organisatie een dwarsdoorsnede en individuele matrix van het niveau van de kennis.

Duur

1 uur op de werkplek of thuis achter de computer.

Kosten

De kosten voor deze kennistoets bedragen € 50 (excl. btw).

APK toets

Benieuwd hoe het met jouw organisatie gesteld is?
1 uur
€ 50 (excl. btw)

Incompany & maatwerk

Wanneer je een incompany of maatwerk traject afneemt kunnen de tarieven afwijken. Neem contact met ons op om jouw traject te bespreken. 

Via online leeromgeving kunnen jouw medewerkers een kennistoets doen. Alle relevante wet- en regelgeving passeren de revue. Door middel van aanmelding via artra@artra.nl ontvangen jouw medewerkers een inlogcode die voor een beperkte periode beschikbaar is. De APK-toets neemt maximaal 1 uur in beslag en kan men ook thuis of op de werkplek doen. NB: de inlogcode voor online leeromgeving is geldig voor een periode van 1 maand. Bij eventuele verlenging worden er extra kosten in rekening gebracht. Na afloop van de toets neemt onze consultant contact met je op om de totale toets met je door te nemen. Op basis hiervan kun jij, of intern de medewerkers bijscholen (indien nodig), of wij maken graag voor jou een workshop op maat. Ook is het mogelijk dat jouw medewerker(s) een inlogcode krijgen om alle zaken nog eens door te nemen. Op die manier zijn jouw medewerkers weer up-to-date.

Wil jij op de hoogte blijven?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks updates en artikelen over de arbeidsmarkt.