Wil jij ook impact maken met jouw sales?

26 maart 2019 1 min
Categorie: Sales

Een goede verkoper zijn begint bij jezelf. Eerst de vent, dan de tent! Eerst de vrouw, dan het gebouw! Je koopt het liefst van iemand met een goede uitstraling. Je wilt de verkoper kunnen vertrouwen, en niet alleen omdat hij/zij beweert dat het een goede deal is. Hoe zorg je ervoor dat jij die verkoper bent? Hoe maak je impact met jouw sales?

Vertrouwd met de verkoper
Om ervoor te zorgen dat jouw klant zich vertrouwd voelt met de verkoop is het noodzakelijk om vertrouwd te raken met jezelf. Waar liggen je kwaliteiten en welke (sales)eigenschappen kun je nóg beter ontwikkelen? Jouw zelfinzicht vergroten zorgt ervoor dat je meer impact hebt als verkoper.

Maar niet té vertrouwd!
Zelfinzicht zorgt ervoor dat je vertrouwen kweekt bij jezelf en bij de klant. Als ervaren salesprofessional ontwikkel je routines. Het is echter ook belangrijk dat je jezelf blijft ontwikkelen en voor iedere klant de passende customer journey kiest. Zorg ervoor dat je jouw persoonlijke eigenschappen verwerkt in de customer journey. Op deze wijze ben en blijf je echt onderscheidend!

Maak high impact met jouw sales
Wil jij leren om jouw persoonlijke saleskwaliteiten te ontwikkelen? Meer verdieping in jouw salesgesprekken te krijgen? Een échte klik maken met jouw klant? Kijk dan bij onze training High Impact Sales voor professionals en vergroot jouw impact in commerciële situaties.

>