Stem op een van deze 3 genomineerde Recruitment talenten

Marco Hendrikse 29 december 2022 5 min
Categorie: Recruitment

Tijdens de  jaarlijks terugkerende verkiezing Meest Invloedrijke Recruiter strijden genomineerde recruiters om de felbegeerde eer de meest invloedrijke recruiter van het jaar te worden. Tot 17 december 2022 konden recruiters genomineerd worden voor de editie 2022 (#mir2022). In de categorie Recruitment Talent werden drie recruiters genomineerd.

Genomineerde recruitment talenten

Tristen Haagsma, Mitchel van Hardeveld en Pien van den Boer strijden om opvolger te worden van Nina van Eede, die vorig jaar de publieksprijs meest invloedrijk Recruitment Talent won. De Academy for Recruitment sponsort de categorie Recruitment Talent, omdat wij talentontwikkeling ontzettend belangrijk vinden. Alle drie de kandidaten zijn al begonnen met het voeren van campagne, via bijvoorbeeld LinkedIn. Maar uiteraard bieden wij deze recruitment talenten ook graag een podium om zich voor te stellen en om jullie over te halen op hen te stemmen. Sinds 20 december kan er gestemd worden op de genomineerde recruiters. En dat gebeurt volop: na een week zijn er al ruim 1200 stemmen uitgebracht.

Stemmen kan nog tot woensdag 25 januari 2023 middernacht.

Stem op je favoriete kandidaat voor mir2022

In alfabetische volgorde stellen de drie genomineerde recruitment talenten zich aan je voor (en ze vertellen waarom je toch echt op hen moet stemmen):

Mitchel van Hardeveld

Mitchel van Hardeveld genomineerd voor de categorie recruitment talent

Wie ben je?

Mijn naam is Mitchel van Hardeveld, ik ben 27 jaar en geboren en getogen in een klein dorpje in het oosten van het land, genaamd Brummen.

Hoe ben je in het recruitmentvak terecht gekomen?

Na 2 jaar als accountmanager gewerkt te hebben, was ik toe aan een volgende uitdaging. Dankzij advies van vrienden en familie ben ik toen het recruitmentvak gaan ontdekken en kwam ik al snel bij Independent Recruiters terecht, waar mijn enthousiasme over dit vak alleen maar groter werd. Op dat moment was mijn cv, op zijn zachtst gezegd, bedroevend. Ik besloot daarom direct contact op te nemen met Olfertjan (eigenaar van Independent Recruiters) en werd na een leuk gesprek uitgenodigd voor een kennismaking. Klein detail; toen Olfertjan mijn cv ontving had hij toch spijt van de uitnodiging. Gelukkig kon ik hem genoeg overtuigen om mij in dienst te nemen!

Wat vind je van het feit dat je genomineerd bent?

Een grote eer natuurlijk, om genomineerd te worden als recruitment talent. Ik werk nog geen anderhalf jaar in dit prachtige vakgebied, maar soms voelt het alsof ik er al tien jaar in zit. Ik heb mij bij Independent Recruiters optimaal kunnen ontwikkelen en de kneepjes van het vak geleerd. Dat dit nu beloond wordt met een nominatie maakt mij erg trots.

Waarom moeten mensen op jou stemmen?

Deze vraag kan je op twee manieren beantwoorden: bescheiden of arrogant. Mensen die mij kennen weten dat ik erg fanatiek ben en overal graag een wedstrijdje van maak, die ik dan ook wil winnen. Ik ga er dan volledig voor, dus de reden dat je op mij moet stemmen is omdat ik in het afgelopen jaar grote stappen heb kunnen en mogen maken. Ik heb de verantwoordelijkheid gekregen om key accountmanager te zijn van een aantal van onze grote klanten, daarnaast heb ik in mijn eerste jaar bijna 30 succesvolle plaatsingen gehad. Naast deze successen heb ik mij ook mogen bezighouden met onze TikTok video’s en ga ik een bijdrage leveren aan de events van Recruiters United.

Pien van den Boer

Pien van den Boer genomineerd voor de categorie recruitment talent

Wie ben je?

Mijn naam is Pien van den Boer, 26 jaar oud en woonachtig in Tilburg. Momenteel ben ik 2 jaar werkzaam in het vak Recruitment.

Hoe ben je in het recruitmentvak terecht gekomen?

In tegenstelling tot vele andere Recruiters heb ik bewust kozen voor het vak. Na mijn opleiding HRM op de Avans Academie in ’s-Hertogenbosch ben ik gestart bij YER, waar ik alle kneepjes van het vak ontzettend goed heb mogen leren. Echt een toffe leerschool. Momenteel ben ik 10 maanden werkzaam bij Timetohire waar ik helemaal mijn ei kwijt kan in de functie van Recruitment Specialist.

Wat vind je van het feit dat je genomineerd bent?

Door mijn nominatie voel ik ontzettend veel waardering. Het is niet altijd makkelijk om de rol van Recruiter te vervullen, er wordt toch op een bepaalde manier gekeken naar de functie vanuit het werkveld. Ik probeer mensen in te laten zien dat het werk van een Recruiter juist heel waardevol is en ik heb altijd het beste voor met iedere kandidaat die ik spreek. Bij ieder gesprek zal ik ook zeker luisteren naar wat de kandidaat wil om van daaruit te kijken wat de mogelijkheden zijn die hier op aansluiten.

Daarnaast voel ik me enorm vereerd om op het lijstje te staan, wanneer ik kijk naar de genomineerde denk ik dat het een spannende strijd gaat worden!

Waarom moeten mensen op jou stemmen?

De vraag waarom mensen op mij moeten stemmen vind ik altijd wat lastiger te beantwoorden. Zelf weet ik dat ik met passie mijn werk uitvoer, het geeft me zoveel energie om te zien dat nieuwe medewerkers helemaal op hun plek zitten. Dat is tenslotte waar ik het voor doe! Dus als je vindt dat een Recruiter moet winnen die het belangrijk vindt dat iedere medewerker op de juiste plek terecht komt, dan zou ik op mij stemmen!

Tristen Haagsma

Recruitmenttalent Tristen Haagsma

Wie ben je?

Ik ben Tristen een spontane en energieke jongen die woonachtig is in de buurt van Rotterdam. Zelf hou ik wel van een babbeltje, maar als er hard gewerkt moet worden dan gaan de schouders er weer onder. Op ze Rotterdams gezegd, niet lullen maar poetsen 😉

Hoe ben je in het recruitmentvak terecht gekomen?

Via via eigenlijk. Vrienden van mij zijn recruiter en zij vertelden mij er over. Toen ben ik me er verder in gaan verdiepen en kwam ik tot de conclusie dat dit wel wat voor mij zou kunnen zijn. Als ik zo terugkijk op de banen die ik heb gehad en de rode lijn doortrek, komt naar voren dat ik graag met mensen in contact ben en ze wil helpen.

Wat vind je van het feit dat je genomineerd bent?

Had dit niet verwacht! Ik ben lekker bezig en de kandidaten vinden mijn persoonlijke aanpak echt super. Daar krijg ik ook vaak complimenten over. Dat doet me dan ook goed.

Waarom moeten mensen op jou stemmen?

Ze zeggen meedoen is belangrijker dan winnen, maar de sporter in mij wil altijd voor het hoogst haalbare gaan, en dat is de winst. Ik zie mezelf ook als de underdog in vergelijking met de grote kantoren waar ik mee moet concurreren. Ten slotte is het voor mij belangrijk dat de mensen krijgen te zien dat ik er voor de kandidaat ben en het bedrijf. Ik sta ertussenin en ben pas geslaagd als er een succesvolle match is 🙂

Je kunt mij altijd toevoegen op LinkedIn en wellicht kunnen we wat voor elkaar betekenen in de toekomst.

Stemmen

Heb je nog niet gestemd? Steun je favoriete recruitment talent en stem hier!

>