Raaak academy en artra

6 december 2018 2 min
Categorieën: artra nieuws, Klanten

artra is trots op een nieuw opleidingsproject met Raaak. Raaak is een uitzendbureau met 8 verschillende vestigingen in Zuid-Holland en Brabant. Het ontwikkelen en opleiden van medewerkers staat bij Raaak hoog op de agenda. Zo hoog dat ze gestart zijn met een structureel intern opleidingstraject: de Raaak Academy.

Over de Raaak Academy
De Raaak Academy is opgericht en ingericht door directeur Mark van Oosterhout en Noortje van Diessen van FLOW11. Noortje werkt al lange tijd met Raaak samen:’ Raaak als organisatie is ontzettend gegroeid de laatste jaren. Dan is het goed om gestructureerder om te gaan met leren en groeien. Zo zijn we op het idee gekomen voor de Raaak Academy.’ De Academy is er voor alle medewerkers. Er zijn verschillende soorten opleidingen en niveaus zodat er voor zowel starters als ervaren consultants iets te leren is. Om kwaliteit te waarborgen kennen alle opleidingen, van Basistraining tot Masterclass, een certificeringstraject. Het doel van de Raaak Academy is tweeledig. Enerzijds leidt meer kennis tot een betere dienstverlening, anderzijds leidt het tot meer werkplezier voor het personeel dat alle ruimte krijgt om te groeien.

Leren is groeien
Albert Einstein zei het ooit al: als je stopt met leren dan stop je met leven. Daar is artra het als opleidingsinstituut natuurlijk mee eens. We vinden het dan ook erg leuk om samen te werken met Raaak en onze bijdrage te leveren aan het leren en groeien van de medewerkers. artra zal voor de Raaak Academy de Basis Opleiding uitzendprofessional (BOU)  en verschillende e-learnings verzorgen. De Academy zal starten in januari 2019. Wij kijken erg uit naar deze nieuwe samenwerking en willen alle medewerkers van Raaak alvast veel leer plezier toewensen!

>