FlexKennisAwards 2018

artra 26 juni 2018 2 min
Categorie: artra nieuws

Op dinsdag 12 juni 2018 was het zo ver, de FlexKennisAwards 2018. Het is de tweede keer dat artra dit organiseert en met groot succes! Het wordt enorm gewaardeerd vanuit de flexbranche.

De FlexKennisAwards is een onderscheiding voor diegene die de meeste kennis heeft van de flexbranche. Er waren twee awards te winnen: de ABU FlexKennisAward en de NBBU FlexKennisAward. Die dag konden medewerkers van ABU en NBBU-bureaus online hun kennis testen door een unieke set met 75 vragen over de wet- en regelgeving in de flexbranche te beantwoorden.

Yoni van der Kraan van Aethon uit Rijswijk en Sophie Delleman van Ergon Nederland uit Nijmegen kwamen als beste uit de test en winnen de ABU en NBBU FlexKennisAward 2018.

FlexKennisAwards
Ruim 200 deelnemers, van klein tot grote flexorganisaties, hebben op 12 juni deelgenomen aan de FlexKennisAwards. Enorm leuk om te zien dat er zoveel interesse is! Iedereen heeft 75 unieke vragen beantwoord over de wet- en regelgeving in de flexbranche. Onderwerpen als arbeidsrecht, uitzend-CAO’s, discriminatie, vreemdelingen, sociale zekerheid, ziekte en opvolgend werkgeverschap zijn getoetst. Een goede voorbereiding op bijvoorbeeld je SEU examen of juist om te kijken in hoeverre jouw kennis nog up-to-date is.
Winnaars
De winnaar van de NBBU FlexKennisAward is Sophie Delleman van Ergon Nederland. Zij heeft dinsdag uit handen van artra en de NBBU dé Award overhandigd gekregen. Het was een grote verrassing voor Sophie. Wat het natuurlijk extra leuk maakt!
FlexkennisAward, winnaar Sophie Delleman, Ergon Nederland, categorie NBBU
De winnaar van de ABU FlexKennisAward is Yoni van der Kraan van Aethon. Ook Yoni werd dinsdag de Award overhandigd vanuit artra en de ABU. Yoni: “Wij vinden het heel belangrijk om een betrouwbare partner te zijn voor de gemeenten, woningcorporaties, zorginstellingen en vervoerders waar we mee samenwerken. Een minimale vereiste is om op de hoogte te zijn van de wet- en regelgeving. Wij zien het dan ook als plicht naar onze opdrachtgevers én medewerkers om hier bovenop te zitten. Geweldig dat dit wordt beloond met de uitreiking van de FlexKennisAward!”
FlexkennisAward, winnaar Yoni van der Kraan, Aethon, categorie ABU
>