artra trotse partner van Recruiters United

13 maart 2023 1 min
Categorie: artra nieuws

Op donderdag 9 maart maakten Recruiters United en artra bekend dat zij gaan samenwerken. Bij Recruiters United zijn meer dan 600 (bureau)recruiters aangesloten. artra gaat tijdens events en via content haar kennis delen met recruiters. Zo helpt artra mee aan het (nog) volwassener maken van het recruitmentvak.

Recruiters United

Recruiters United is in 2001 opgericht. Anno nu is het de grootste onafhankelijke beroepsvereniging voor recruiters. Recruiters United wil het vak recruitment verder ontwikkelen, recruiters inspireren en hen de mogelijkheid bieden om te leren van andere recruiters. Zij faciliteert dit onder andere met events, nieuwsbrieven en de Facebookgroep Recruitment Vrijstaat.

Toegevoegde waarde samenwerking

Directeur Ellen van Hierden, directeur van artra, over het partnerschap: “Wij faciliteren de ontwikkeling van intercedenten en recruiters. Zo dragen we bij aan het werkgeluk, de talentontwikkeling en de duurzame inzetbaarheid van deze professionals, waardoor ze een positieve impact hebben op hun omgeving. En precies dát sluit naadloos aan op de missie van Recruiters United: ‘to inspire and improve recruitment’, dat vorm krijgt in bijzondere momenten van kennisdeling. Daar willen wij, nee móéten we, bij aansluiten. Op basis van gedeelde waarden zijn wij ervan overtuigd dat dit een zeer waardevolle samenwerking is. Een samenwerking die ook echt van toegevoegde waarde is voor de leden van Recruiters United!”

Ook artra’s zusterlabel, de Academy for Recruitment, is partner geworden van Recruiters United.

Tip! Lees ook ons interview met Arjan Elbers, de voorzitter van Recruiters United.

>