Hoe kunnen we helpen?

Insights Discovery profiel

Betekenis van Insights Discovery profiel

Een Insights Discovery test is een zeer bruikbaar middel om te werken aan persoonlijke ontwikkeling. Het persoonlijke profiel dat je ontvangt na het maken van de test geeft inzicht in jezelf en hoe je het best kunt communiceren met de ander.

Het Insights Discovery profiel is gebaseerd op het gedachtegoed van Carl Gustav Jung. Deze Zwitserse psycholoog en psychiater introduceerde het concept van psychologische voorkeuren. Insights koppelt die voorkeuren aan vier kleuren. Die kleuren geven je vervolgens inzicht in je eigen reacties en gedrag en helpen je om te begrijpen waarom andere mensen ander gedrag laten zien. Ieder mens heeft een eigen unieke kleurenmix die zijn Insights Discovery profiel vormt.

Nog niet genoeg geleerd?

Nog niet genoeg geleerd?

Kijk verder in ons kenniscentrum of hier nog meer tussen staat

Meer informatie

Verwante termen en synoniemen:

Personal branding | Loondienst | Werknemer

Disclaimer

Het onderstaande is van toepassing op de pagina’s van het kenniscentrum (begrippen). Door deze pagina’s te raadplegen stem je in met deze disclaimer. Deze website is een uitgave van artra. Wij stellen gegevens op deze pagina’s alleen beschikbaar met als doel het verstrekken van informatie. Ondanks de zorg waarmee de inhoud van deze pagina’s is samengesteld, is het niet uitgesloten dat bepaalde informatie verouderd, onvolledig of anderszins onjuist is. Daarom kunnen geen rechten worden ontleend aan de informatie op deze pagina’s. artra aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid en aansprakelijkheid voor enige schade, van welke aard ook, welke het directe of indirecte gevolg is van handelingen en/of beslissingen die geheel of gedeeltelijk zijn gebaseerd op de informatie die op deze pagina’s (begrippen) is samengebracht. Onder informatie zoals bedoeld in deze disclaimer dient ook te worden verstaan informatie verkregen via op deze pagina’s opgenomen hyperlinks naar andere websites.

>