DoelgroepenDashboard

Ben je als wervingsprofessional op zoek naar een manier om vacatures sneller te vervullen? Of naar informatie over jouw doelgroep om betere vacatureteksten te schrijven? Of wil je inzicht krijgen in de schaarste in jouw (regionale) arbeidsmarkt en dit gebruiken als verantwoording naar je interne en externe klant? Antwoorden op deze vragen kun je direct vinden in het DoelgroepenDashboard van Intelligence Group in samenwerking met Jobdigger.

Vraag meer informatie aan

Image

Wie is jouw doelgroep?

Met het DoelgroepenDashboard krijg je een compleet van beeld je belangrijke doelgroep(en). De belangrijkste aspecten zijn:

  • inzicht in de wervingshaalbaarheid: hoe schaars is het talent dat je zoekt? Hoe actief zoekt de doelgroep zelf naar een baan? Hoe vaak worden ze benaderd?
  • inzicht in waar en hoe je jouw doelgroep kunt bereiken: via welke mediakanalen kun je de actieve en latente doelgroep bereiken? Welke (pull)factoren brengen de doelgroep in beweging? Wat zijn hun hobby’s en interesses?
  • inzicht in de (regionale) arbeidsmarkt: wat is het gemiddeld geboden salaris? Wie zijn jouw arbeidsmarktconcurrenten? Hoe lang staan vacatures gemiddeld open?
  • de juiste doelgroepinformatie om reële verwachtingen te managen richting de hiring manager (voor corporate HR) of externe klant (voor intermediairs)
Image

Wat kun je met het DoelgroepenDashboard?

Met het DoelgroepenDashboard heb je te allen tijde objectieve informatie bij de hand om o.a.:

  • intern verwachtingen te managen
  • budget te bepalen
  • de arbeidsmarktcommunicatie/recruitmentmarketing doelgroepgericht te maken
  • de juiste mediakanalen in te zetten

Data

Het DoelgroepenDashboard wordt ieder kwartaal geüpdatet met data uit het continue Arbeidsmarkt GedragsOnderzoek van Intelligence Group: het breedste en grootste onafhankelijke onderzoek naar het aanbod op de arbeidsmarkt in Nederland. De informatie over de vraag naar arbeid (de vacatures) wordt realtime geüpdatet en is afkomstig van Jobdigger. Zo heb je altijd de meest actuele recruitmentdata bij de hand.

Vraag meer informatie aan


Voorbeelden van het DoelgroepenDashboard:

>