WordUitzendprofessional | Heb jij oog voor talent?

Uitzendprofessional is een veelzijdig en dynamisch beroep. Naast actuele kennis van de wet- en regelgeving heb je een behoorlijke dosis communicatieve vaardigheden nodig. Als uitzendprofessional heb je veel contact met (potentiële) klanten & werkzoekenden. Het leggen van nieuwe contacten, overtuigen van je klant, netwerken en (verkoop)gesprekken voeren gaan vaak niet vanzelf en vragen commerciële vaardigheden. Met deze vaardigheden wordt jouw werk als uitzendprofessional nog leuker en makkelijker!

Twee modules – kennis & vaardigheden

Deze opleiding tot uitzendprofessional bestaat uit twee modules. In de reguliere Basisopleiding Uitzendprofessional voorzien we je van kennis en leiden we je op voor het SEU-examen. De Commerciële Basisopleiding Uitzendprofessional gaat nog een stap verder. Niet alleen voorzien we je van actuele branchekennis zodat je het SEU-examen succesvol kunt afronden, ook gaan we jou commercieel trainen! Want branchekennis is één, maar het commercieel toepassen, dat is wat jou uiteindelijk succesvol maakt als uitzendprofessional!

  Leer van toptrainers uit de flexbranche

  Slaag direct voor je SEU-Examen 

  Verbeter je commerciële vaardigheden

Het resultaat

Na afloop van de opleiding ben jij in staat om (potentiële) klanten en kandidaten (zowel online als offline) te benaderen en te binden. Doelstelling is om de beste match te realiseren! Je leert om jezelf en jouw organisatie te pitchen, door te vragen tot je juiste informatie rondom een vacature hebt én ook weet je jouw kandidaten te verleiden. Daarnaast krijg je inzicht in de mogelijkheden en kansen die Social media jou biedt, zodat je de juiste kandidaten kunt vinden en plaatsen. 

Kortom, de Commerciële Basisopleiding Uitzendprofessional geeft jou de commerciële en vakinhoudelijke kennis en vaardigheden die nodig zijn voor het uitzend- en detacheringsvak en vooral de toepassing daarvan in de praktijk. Na afloop beschik je over een aanzienlijke hoeveelheid (parate) kennis en commerciële vaardigheden, die je dagelijks met plezier succesvol gaat inzetten!

Wil jij meer weten over de opleiding commercieel uitzendprofessional?

Modules

De opleiding WordUitzendprofessional bestaat uit twee modules: 

Module 1: Kennis – Basisopleiding Uitzendprofessional 
De Basisopleiding Uitzendprofessional bereidt jou voor op het SEU-examen. 

Module 2: Commercie
De commerciële modules worden aangeboden in 4 dagen. Wanneer je deze volgt bepaal je zelf de volgorde! De volgende modules komen aan bod:

Het (aanvangs)niveau van deze opleiding is mbo+.

Wil jij je als uitzendprofessional ontwikkelen tot een echte professional? Tijdens de Basisopleiding Uitzendprofessional leer je op een praktische manier alle ins en outs van het uitzendvak. Je gaat aan de slag met wetgeving en administratieve procedures die onmisbaar zijn voor uitzendprofessionals. Daarnaast bereiden we je voor op je SEU-examen.

Module 2: Commercie | Online Personal Branding & Sourcen

Iedereen weet dat het belangrijk is; je personal brand. Maar hoe kun je jouw (online) personal brand het beste inrichten? Tijdens de training online personal branding & sourcen leer je hoe je gevonden kunt worden door de doelgroep die voor jou belangrijk is. Je krijgt tools om de klanten en werkzoekenden te benaderen. Je leert hoe je optimaal gebruik kunt maken van jouw (online) personal brand. 

Module 2: Commercie | Pitchen & netwerken

Kun jij kort maar krachtig vertellen waarom jij leuk, belangrijk of relevant bent? Pitchen is een competentie die vaak van toepassing is. Als uitzendprofessional pitch je aan de telefoon, op een netwerkevent, of in een interview. Met de training Pitchen & Netwerken leer jij in een dag hoe je een ijzersterke pitch maakt en hoe je deze kunt inzetten op de juiste momenten.

Module 2: Commercie | Vacature intake & aanbiedend bellen

Een goede match begint bij de vacature intake. Met een goede intake ben je in staat om de beste match te maken tussen een kandidaat en een opdrachtgever. In deze training leer je alle vaardigheden die je nodig hebt om een goede intake te kunnen doen en om aanbiedend te bellen.

Module 2: Commercie | Interviewtechnieken

Heb je behoefte aan een verdiepingsslag in je gesprekken? Of wil je de juiste vragen stellen zodat je meer en betere plaatsingen kunt realiseren? Volg dan de training Interviewtechnieken! Deze zeer praktijkgerichte training geeft je als arbeidsmarktprofessional meer grip op je gesprekken. Je leert structuur in je gesprekken aan te brengen, goed te luisteren, de juiste vragen te stellen én door te vragen tijdens deze training.

Kosten

De volledige opleiding WordUitzendprofessional/ Commerciële Basisopleiding Uitzendprofessional (module 1 en module 2) kost € 2.599 (exclusief btw en kosten SEU-examen).

Wil je module 1 (kennis) of module 2 (commercie) los volgen? Dat kan! De kosten bedragen dan:

Module 1 (basisopleiding uitzendprofessional)
€ 1.075 (incl. leermiddelen, excl. btw en SEU- examen). 

Module 2 (4 commerciële trainingsdagen)
€ 1.595 (incl. leermiddelen en excl. btw). Een losse reguliere trainingsdag kost € 545 (incl. leermiddelen en excl. btw). Dit betekent een korting van ruim € 500.

Wil jij de opleiding Worduitzendprofessional in zijn geheel volgen of op zoek naar maatwerk?

Wil jij op de hoogte blijven?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks updates en artikelen over de arbeidsmarkt.