WordIntercedent

Arbeidsbemiddeling is een enorme groeimarkt. Er staan duizenden vacatures open en bedrijven zijn volop op zoek naar intercedenten. Intercedent is een veelzijdig en dynamisch beroep. Naast actuele kennis van de wet- en regelgeving heb je een behoorlijke dosis communicatieve vaardigheden nodig. Als intercedent heb je veel contact met (potentiële) klanten & werkzoekenden. Het leggen van nieuwe contacten, overtuigen van je klant, netwerken en (verkoop) gesprekken voeren gaan vaak niet vanzelf en vragen commerciële vaardigheden. Met deze vaardigheden wordt jouw werk als intercedent nog leuker en makkelijker!

In de reguliere Basisopleiding Intercedent voorzien we je van kennis en leiden we je op voor het SEU-examen. De Commerciële Basisopleiding Intercedent gaat nog een stap verder. Niet alleen voorzien we je van actuele branchekennis zodat je het SEU-examen succesvol kunt afronden, ook gaan we jou commercieel trainen! Want branchekennis is één, maar het commercieel toepassen, dat is wat jou uiteindelijk succesvol maakt als intercedent!

Modules
De opleiding WordIntercedent bestaat uit twee modules, namelijk de module kennis (basisopleiding intercedent) en de module commercie (4 eendaagse commerciële trainingen).

Basisopleiding intercedent 
De Basisopleiding Intercedent bereidt jou voor op het SEU-examen. De leerstof van de kennismodules wordt behandeld in 6 overzichtelijke thema’s met elk een duidelijke studiewijzer. Lees hier meer over de basisopleiding intercedent.

Module commercie
De commerciële modules worden aangeboden in 4 dagen. Wanneer je deze volgt bepaal je zelf de volgorde! De volgende modules komen aan bod:

Wil je meer weten over de opleiding? Bekijk de website van WordIntercedent via www.wordintercedent.nl of neem contact op met artra via artra@artra.nl of 026 333 75 72 

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!