fbpx

WordIntercedent | Heb jij oog voor talent?

Arbeidsbemiddeling is een enorme groeimarkt. Er staan duizenden vacatures open en bedrijven zijn volop op zoek naar intercedenten. Intercedent is een veelzijdig en dynamisch beroep. Naast actuele kennis van de wet- en regelgeving heb je een behoorlijke dosis communicatieve vaardigheden nodig. Als intercedent heb je veel contact met (potentiële) klanten & werkzoekenden. Het leggen van nieuwe contacten, overtuigen van je klant, netwerken en (verkoop) gesprekken voeren gaan vaak niet vanzelf en vragen commerciële vaardigheden. Met deze vaardigheden wordt jouw werk als intercedent nog leuker en makkelijker!

Deze opleiding tot intercedent bestaat uit twee modules. In de reguliere Basisopleiding Intercedent voorzien we je van kennis en leiden we je op voor het SEU-examen. De Commerciële Basisopleiding Intercedent gaat nog een stap verder. Niet alleen voorzien we je van actuele branchekennis zodat je het SEU-examen succesvol kunt afronden, ook gaan we jou commercieel trainen! Want branchekennis is één, maar het commercieel toepassen, dat is wat jou uiteindelijk succesvol maakt als intercedent!

  Leer van toptrainers uit de flexbranche

  Slaag voor je SEU-Examen 

  Verbeter je commerciële vaardigheden

Het resultaat

Na afloop van de opleiding ben jij in staat om (potentiële) klanten (zowel online als offline) te benaderen en kandidaten te interviewen. Je klanten en kandidaten zijn inmiddels jouw partners geworden. Je weet ze te overtuigen van jouw meerwaarde, en je kunt jezelf en jouw organisatie goed voorstellen. Daarnaast bel je met plezier opdrachtgevers, weet de juiste informatie rondom een vacature te verkrijgen en weet je jouw kandidaten te verleiden en aan je te binden. Social media heeft voor jou geen geheimen meer en daarmee weet je de juiste mensen op de juiste plekken te vinden en te plaatsen.

Kortom, de Commerciële Basisopleiding Intercedent leert jou de commerciële vaardigheden die nodig zijn voor het uitzendvak en vooral de toepassing daarvan in de praktijk. Na afloop beschik je over een aanzienlijke hoeveelheid (parate) kennis en commerciële vaardigheden, die je dagelijks met plezier succesvol gaat inzetten!

Wil jij meer weten over de opleiding WordIntercedent?

Modules

De opleiding WordIntercedent bestaat uit twee modules: 

Module 1: Kennis – Basisopleiding intercedent 
De Basisopleiding Intercedent bereidt jou voor op het SEU-examen. 

Module 2: Commercie
De commerciële modules worden aangeboden in 4 dagen. Wanneer je deze volgt bepaal je zelf de volgorde! De volgende modules komen aan bod:

Wil jij je als intercedent ontwikkelen tot een echte professional? Tijdens de Basisopleiding intercedent leer je op een praktische manier alle ins en outs van het uitzendvak. Je gaat aan de slag met wetgeving en administratieve procedures die onmisbaar zijn voor Intercedenten.  Daarnaast bereiden we je voor op je SEU examen.

Module 2: Commercie | Online Personal Branding & Sourcen

Iedereen weet dat het belangrijk is; je personal brand. Maar hoe kun je jouw (online) personal brand het beste inrichten? Tijdens de training online personal branding & sourcen leer je hoe je gevonden kunt worden door de doelgroep die voor jou belangrijk is. Je krijgt tools om de klanten en werkzoekende te benaderen. Je leert hoe je optimaal gebruik kunt maken van jouw (online) personal brand. 

Module 2: Commercie | Pitchen & netwerken

Kun jij kort maar krachtig vertellen waarom jij leuk, belangrijk of relevant bent? Pitchen is een competentie die vaak van toepassing is. Als intercedent pitch je aan de telefoon, op een netwerkevent, of in een interview. Met de training Pitchen & Netwerken leer jij in een dag hoe je een ijzersterke pitch maakt en hoe je deze kunt inzetten op de juiste momenten.

Module 2: Commercie | Vacature intake & aanbiedend bellen

Een goede match begint bij de vacature intake. Met een goede intake ben je in staat om de beste match te kunnen maken tussen een kandidaat en een opdrachtgever. In deze training leer je alle vaardigheden die je nodig hebt om een goede intake te kunnen voeren en om aanbiedend te bellen.

Module 2: Commercie | Interviewtechnieken

Heb je behoefte aan een verdiepingsslag in je gesprekken? Of wil je de juiste vragen stellen zodat je meer en betere plaatsingen kunt realiseren? Volg dan de training Interviewtechnieken! Deze zeer praktijkgerichte training geeft je als arbeidsmarktprofessional meer grip op je gesprekken. Je leert structuur in je gesprekken aan te brengen, goed te luisteren, de juiste vragen te stellen én door te vragen tijdens deze training.

Kosten

De volledige opleiding WordIntercedent/ Commerciele Basisopleiding Intercedent (module 1 en module 2) kosten € 2.245,- (exclusief btw en kosten SEU- examen).

Wil je module 1 (kennis) of module 2 (commercie) los volgen? Dat kan! De kosten bedragen dan:

Module 1 (basisopleiding Intercedent)
€ 1045,- (incl. leermiddelen, excl. btw en SEU- examen). Een los thema van de basisopleiding Intercedent kost € 225,- (incl. leermiddelen, excl. btw en SEU- examen).

Module 2 (4 commerciële trainingsdagen)
€ 1.200,- (incl. leermiddelen en excl. btw). Een losse reguliere trainingsdag kost € 425,- (incl. leermiddelen en excl. btw). Dit betekent een korting van € 500,- .

Wil jij de opleiding WordIntercedent in zijn geheel volgen?

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!