Kennistraining loonadministratie in de flexbranche (incompany)

Loonadministratie is een vitaal onderdeel van de werkzaamheden van de uitzendprofessional. Waaruit is het loon van een uitzendkracht samengesteld? Hoe bereken je dat loon? En wat zijn de administratieve verplichtingen? In deze kennistraining komt alles aan bod wat je moet weten over loonadministratie in de flexbranche. 

Resultaat

  • Je weet wat de belangrijkste begrippen in loonadministratie inhouden. Denk aan belast loon, uniforme grondslag, vergoedingen en vertrekkingen
  • Je weet uit welke onderdelen een loonkostenberekening bestaat én hoe je deze zelf kan berekenen. 
  • Je bent op de hoogte van administratieve verplichtingen, de werkkostenregeling en de ET-regeling.

Voor wie? 

Deze training is uitermate geschikt voor uitzendprofessionals die hun kennis over loonadministratie willen uitbreiden. Het aanvangsniveau van deze kennistraining is mbo+. 

Maatwerk en incompany 

Deze training wordt incompany aangeboden. Dat betekent dat we de training op de gewenste locatie komen geven. Tevens kunnen we aan de hand van jouw leerwensen een training op maat samenstellen. Dat doen we in samenwerking met onze afdeling learning & development. Wil je meer informatie over deze incompany training of maatwerk? Stuur dan een mail naar artra@artra.nl of bel naar 026 3337572.

Heb jij interesse in een incompany training of een maatwerktraject?

Of wil jij meer weten over de mogelijkheden voor jouw organisatie? Neem contact met ons op via artra@artra.nl of bel 026 333 75 72.

Wil jij op de hoogte blijven?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks updates en artikelen over de arbeidsmarkt.