Start met testen, toetsen en leren

artra ondersteunt jou als arbeidsmarktprofessional in iedere fase van je loopbaan. Maar hoe zit het met jouw loopbaan? Is je kennis nog up-to-date? Welke richting wil je eigenlijk op? Wat moet je daarvoor nog leren of ontwikkelen?

Wij ondersteunen je bij iedere stap in je loopbaan: Start met testen, toetsen en leren

Traditioneel is in september de week van de loopbaan. Deze wordt georganiseerd door Noloc, de beroepsvereniging van loopbaanadviseurs en -coaches. Maar omdat wij bij artra loopbaanontwikkeling zeer belangrijk vinden, rekken wij deze week gewoon op tot een maand!

Individuele medewerkers willen zich over het algemeen ontplooien en groeien. Een organisatie profiteert van de toenemende kennis en ervaring van deze professional, die daarmee steeds meer bijdraagt aan de toegevoegde waarde van de organisatie. Uit onderzoek van LinkedIn (Global Talent Trends) blijkt dat 70% van de werkgevers zich om deze reden richten op interne mobiliteit. 

artra ondersteunt jou als arbeidsmarktprofessional in iedere fase van je loopbaan. Maar hoe zit het met jouw loopbaan? Is je kennis nog up-to-date? Dat kun je toetsen en testen met de volgende instrumenten:

Duur: circa 90 minuten

Investering: € 143 (excl. btw)

Toets en Leer (TEL) 

  • In 50 vragen toetsen we op voor jou als uitzendprofessional essentiële onderwerpen het kennisniveau. Als je de toets hebt gemaakt, blijkt wellicht dat jouw kennis op sommige thema’s is weggezakt of verouderd. Dat krijg je precies te zien bij de uitslag van de toets. 

Wij zorgen ervoor dat je snel je kennis kunt updaten. Wij hebben alle thema’s klaargezet in een online leeromgeving. Ga eenvoudigweg naar het thema waarvan je je kennis moet opfrissen en volg dit gedeelte van de e-learning. Voor de kosten hoef je het niet te laten. Voor de toets in combinatie met de e-learning (zes maanden toegang) betaal je slechts    € 143, ongeacht het aantal thema’s waar je mee aan de slag gaat. Daarna kun je nogmaals de toets maken.

Duur: circa 90 minuten

Investering: € 50 (excl. btw)

Algemene Periodieke Kennistoets (APK)

  • Met de APK voor de flexbranche kan getoetst worden hoe het met het huidige kennisniveau op het gebied van wet- en regelgeving gesteld is. Je krijgt direct inzicht in welke kennis, welk thema, je (eventueel) moet bijspijkeren. En door het maken van deze toets update je ook nog eens ‘spelenderwijs’ je kennis. 

Uiteraard kan de APK ook door een hele afdeling of organisatie gemaakt worden. Op basis van de scores per thema kan daarna een maatwerk training of trainingsprogramma gemaakt worden.

Duur: circa 30 minuten

Investering: € 155 (excl. btw)

The Bridge Personality-test

  • De resultaten van de test, specifiek gericht op werksituaties, geven een overzichtelijk beeld van je persoonlijkheid en competenties. Het is een zeer betrouwbare en valide test voor het verkrijgen van inzicht in aandachtspunten voor je professionele ontwikkeling. Je ontvangt een uitgebreide rapportage en eenmalig een half uur telefonische toelichting door een van onze adviseurs. 

Duur: circa 30 minuten

Investering: € 199 (excl. btw)

Insights Discovery

  • Deze test is een zeer bruikbaar middel om te werken aan persoonlijke ontwikkeling. Het persoonlijke profiel dat je ontvangt na het maken van de test geeft inzicht in jezelf en hoe je het best kunt communiceren met anderen. Je ontvangt na het invullen een persoonlijk profiel. Indien gewenst kun je, tegen extra betaling, ook coachingsgesprekken aanvragen. Je profiel vormt dan de basis voor deze gesprekken. 

Boek nu met combikorting!

APK / The Bridge Personality test

Wil je een 360-graden beeld van jouw kennis, kunde en aandachtspunten voor je ontwikkeling, doe dan de APK-toets in combinatie met the Bridge Personality-test. Normaal kost dit € 205, maar in de Maand van de Loopbaan geven we een korting van 15 procent en betaal je voor beide producten gezamenlijk slechts € 175 !

Test je kennis met de artra quiz!

Bij je ontwikkeling hoort ook het bijspijkeren van kennis. Daarom bieden we je gratis deze quiz aan met vragen die tijdens het SEU-examen voorbij kunnen komen. Deel deze quiz ook met collega’s en kijk hoe jullie scoren! 

>