Vacature Medewerker Planning & Coördinatie

Wij zijn ambitieus en gaan voor groei! Van jou én ons. Bij ons sta je nooit stil. De organisatie is altijd in beweging. En ook jij ontwikkelt je voortdurend. Ben jij resultaatgericht en krijg jij energie van klantcontact? Ben jij op zoek naar een functie waarin je je bezighoudt met regelen, organiseren, coördineren, communiceren en administratieve verwerking? Wil je werken in een inspirerende omgeving? Dan biedt artra jou de mogelijkheid om je te ontwikkelen tot een echte alleskunner!

Jouw functie
Je hebt dagelijks een eigen takenlijst. Hoe je die afwerkt, dat bepaal je helemaal zelf. Wat valt onder jouw verantwoordelijkheid en wat zijn je prioriteiten waar je die dag mee aan de slag gaat? Je beantwoordt vragen van cursisten, onze opdrachtgevers en collega’s via mail en telefoon. En je regelt alles rondom de trainingen tot in de puntjes. Denk onder andere aan het reserveren van locaties, het bevestigen van trainers en deelnemers, het controleren van het lesmateriaal en het verzorgen van certificaten. Je biedt ondersteuning bij lopende projecten, events en (zomer)acties. Uiteraard leg je alles goed vast, zodat de kwaliteit van onze dienstverlening gewaarborgd is.

Wie zijn wij?
artra is dé opleider voor de flexbranche. Wij zijn marktleider in het ontwikkelen van arbeidsmarktprofessionals. artra ondersteunt o.a. uitzendprofessionals, intercedenten, recruiters en HR-professionals in iedere fase van hun loopbaan. Van wet- en regelgeving en salesvaardigheden tot opleidingen voor managers. Wij worden zeer hoog gewaardeerd door onze klanten. Niet voor niets zijn wij onlangs nog verkozen tot Partner of Choice voor de flexbranche!

Maar het allerbelangrijkste: het is gewoon een hele gave club, enthousiaste mensen. Professioneel, mét oog voor de mens. Dol op een feestje. Maar beoordeel dat vooral zelf. Check onze website artra.nl of ga naar onze socials: Instagram: @artra_nl en LinkedIn: artra

Wat breng jij mee?
Je bent flexibel en ondernemend en beschikt over een groot probleemoplossend vermogen. Tegelijkertijd schrik je niet terug voor een administratieve klus. Cursisten en klanten sta je met plezier te woord. Geen vraag is jou te gek. Omdat je veel communiceert met klanten, deelnemers, trainers en locaties is een goede beheersing van de Nederlandse taal gewenst. Je hebt een afgeronde hbo-opleiding (of mbo 4 met ervaring).

Wij bieden jou:

  • Een uitdagende, zelfstandige functie, waarbij geen dag hetzelfde is;
  • Een fulltime baan, maar parttime is zeker bespreekbaar;
  • Jouw startsalaris ligt tussen € 2.000 en € 2.600 bruto per maand, bij een 40-urige werkweek en is afhankelijk van opleiding en ervaring;
  • Reiskostenvergoeding en een goede pensioenregeling;
  • Aandacht voor je professionele ontwikkeling;
  • Mogelijkheid om cursussen en opleidingen te volgen;
  • Je werkt in een team met hardwerkende, competente collega’s die met de nodige humor geen uitdaging uit de weg gaan;
  • Iedere dag vers fruit, sporten met collega’s, de allerleukste (bedrijfs-)uitjes en een informele sfeer!

Prettige procedure
Ben jij die communicatief vaardige regelaar, met administratieve vaardigheden? Bel of mail ons. Maak het niet te gek, stuur een mail met je cv en (eventueel) een kort begeleidend schrijven. Pas jij op de functie, dan plannen we een gesprek en leren we elkaar beter kennen.

Jouw sollicitatie kun je sturen naar de teamleider Planning & Coördinatie, Amber Heering, via amber@artra.nl of bel voor vragen naar 026 333 7572.

>