Summerschool

Voor de thuisblijvers hebben we in de zomermaanden een drietal trainingen ingepland om jou een extra boost te geven. Heb jij bijvoorbeeld moeite om jouw verhaal goed neer te zetten bij de klant? Of heb jij een LinkedIn pagina waar je te weinig mee doet? We zullen starten met een heerlijk ontbijt om daarna in de workshop aan de slag te gaan! Kijk hieronder voor meer informatie.

Pitchen als een pro
Presenteren wordt een steeds belangrijker onderdeel van elke baan. Hoe krachtiger jij een verhaal kunt overbrengen hoe sneller je resultaten bereikt. Of het nu gaat om je eigen promotie, een vacature presenteren aan een kandidaat, je diensten presenteren bij de klant of jouw idee te pitchen aan je collega’s. Je bereikt meer als je je stem, lichaamshouding en je verhaal perfect in balans weet te brengen. In deze workshop leer je om met zelfvertrouwen voor een groep te staan, hoe je je stem het beste gebruikt, hoe je je adem kunt gebruiken om je zenuwen onder controle te houden en hoe je je publiek kunt (blijven) boeien. Door je presentatie te verbeteren wordt spreken leuk, overtuig je iedereen met je verhaal en maak je meer impact! Na deze workshop kun je spreken als Obama, presenteren als Chantal Janzen en overtuigen als Vladimir Putin.

Video Recruitment
Als je bedenkt dat 84% van al het internetverkeer wereldwijd uit video’s bestaat weet je dat je ook in recruitment “iets” moet met video. Maar wat kun je er allemaal mee en hoe pak je dat nu écht aan? Deze workshop neemt je mee in de wondere wereld van video. Van video solliciteren tot vloggen, van employer branding video’s tot video hunten, van wervingsvideo’s tot onboardings video’s, alles komt voorbij. Maar je gaat vooral ook zelf aan de slag! In deze workshop leer je in sneltreinvaart hoe je zelf (professionele) video’s kunt maken met je smartphone. Je leert waar je qua techniek, audio en licht op moet letten. Hoe je een verhaal vorm geeft. En natuurlijk hoe je je video kunt editen zodat het er ook echt gelikt uitziet. Alles op je eigen smartphone en met gratis apps. Laat je verrassen door de mogelijkheden en ga het morgen zelf in zetten!

Geef je LinkedIn profiel een boost
Heb jij een LinkedIn pagina? Doe je er ook wat mee? Zou je graag goed vindbaar willen zijn en optimaal gebruik willen maken van dit netwerk om jezelf scherp en professioneel neer te zetten? In deze workshop werk je aan een onderscheidend profiel die jouw persoonlijkheid representeert en waarmee je klanten en kandidaten als een magneet naar je toe trekt. Leer hoe je LinkedIn inzet om je netwerk te vergroten, om gevonden te worden door klanten en kandidaten, om meer impact te maken, om (nieuwe) klanten en kandidaten te vinden en om je eigen expertise te laten zien.

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!