fbpx

Summerschool

In de zomermaanden willen we jou graag een extra boost geven. Daarom hebben wij vier trainingen ontwikkeld waarbij we met jou aan de slag gaan. Heb jij bijvoorbeeld moeite om jouw verhaal goed neer te zetten bij de klant? Of heb jij een LinkedIn pagina waar je te weinig mee doet? Wij nemen je in onze praktische trainingen mee zodat je met voldoende handvatten weer aan de slag kunt. Wij starten met een heerlijk ontbijt om vervolgens met elkaar aan de slag te gaan. Klinkt goed toch? 

Presenteren als een pro 

Presenteren wordt een steeds belangrijker onderdeel van elke baan. Hoe krachtiger jij een verhaal kunt overbrengen hoe sneller je resultaten bereikt. Of het nu gaat om je eigen promotie, een vacature presenteren aan een kandidaat, je diensten presenteren bij de klant of jouw idee te pitchen aan je collega’s. Je bereikt meer als je je stem, lichaamshouding en je verhaal perfect in balans weet te brengen. In deze workshop leer je om met zelfvertrouwen voor een groep te staan, hoe je je stem het beste gebruikt, hoe je je adem kunt gebruiken om je zenuwen onder controle te houden en hoe je je publiek kunt (blijven) boeien. Door je presentatie te verbeteren wordt spreken leuk, overtuig je iedereen met je verhaal en maak je meer impact! Na deze workshop kun je spreken als Obama, presenteren als Chantal Janzen en overtuigen als Vladimir Putin. 

Wanneer? 29 augustus 2019.
Kosten: € 199 (excl. BTW).

Video Recruitment

Als je bedenkt dat 84% van al het internetverkeer wereldwijd uit video’s bestaat weet je dat je ook in recruitment “iets” moet met video. Maar wat kun je er allemaal mee en hoe pak je dat nu écht aan? Deze workshop neemt je mee in de wondere wereld van video. Van video solliciteren tot vloggen, van employer branding video’s tot video hunten, van wervingsvideo’s tot onboardings video’s, alles komt voorbij. Maar je gaat vooral ook zelf aan de slag! In deze workshop leer je in sneltreinvaart hoe je zelf (professionele) video’s kunt maken met je smartphone. Je leert waar je qua techniek, audio en licht op moet letten. Hoe je een verhaal vorm geeft. En natuurlijk hoe je je video kunt editen zodat het er ook echt gelikt uitziet. Alles op je eigen smartphone en met gratis apps. Laat je verrassen door de mogelijkheden en ga het morgen zelf in zetten! 

Wanneer? 27 augustus 2019.
Kosten: € 249 (excl. BTW).

Geef je LinkedIn profiel een boost

Heb jij een LinkedIn pagina? Doe je er ook wat mee? Zou je graag goed vindbaar willen zijn en optimaal gebruik willen maken van dit netwerk om jezelf scherp en professioneel neer te zetten? In deze workshop werk je aan een onderscheidend profiel die jouw persoonlijkheid representeert en waarmee je klanten en kandidaten als een magneet naar je toe trekt. Leer hoe je LinkedIn inzet om je netwerk te vergroten, om gevonden te worden door klanten en kandidaten, om meer impact te maken, om (nieuwe) klanten en kandidaten te vinden en om je eigen expertise te laten zien.

Wanneer? 23 augustus 2019.
Kosten: € 199 (excl. BTW).

Ben jij al van de WAB?

De Wet Arbeidsmarkt in Balans brengt in 2020 voor iedere werkgever en werknemer veranderingen met zich mee. Het doel van dit wetsvoorstel is om de kloof tussen vast en flex te verkleinen. Flexcontracten worden duurder gemaakt en vaste contracten aantrekkelijker. De WAB heeft impact op uitzenden, detacheren en payroll. Daarnaast heeft de wet gevolgen voor inleners. Op de hoogte zijn van de WAB is belangrijk voor iedereen in de flexbranche. Met de training Wet Arbeidsmarkt in Balans nemen wij jou mee in de veranderingen die eraan zitten te komen. We lichten de veranderingen in de wet toe op een begrijpelijke en commerciële manier. Met deze toelichting versterk je de relatie tussen klant en inlener. In de training wordt er aandacht besteed aan de volgende onderwerpen:

  • Oproepcontracten;
  • Transitievergoeding;
  • Ketenbepaling;
  • Ontslagrecht;
  • Uitleg omtrent de verhoging van het tarief.

Wil jij ook op de hoogte zijn van de veranderingen die de WAB met zich meebrengt, en de relatie met jouw klanten versterken? Wij geven je de juiste tools om de WAB op de juiste manier te verkopen aan de klant.

Wanneer? 19 augustus 2019.
Kosten: € 225 (excl. BTW).

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!