Telefonische acquisitie, pitchen & netwerken

Kan jouw team wel een summer salesboost gebruiken?

Salesboost

Kies nu jouw summer salesboost!​

Wil je jouw team ook een salesboost geven deze zomer? Kies dan nu de training die het beste bij jouw team past.
Deze actie is alleen beschikbaar in de maanden Juli, Augustus en September. 

Salesboost

€3700,- 

€2900

Exclusief materiaal en BTW

Telefonische Acquisitie

€1850,- 

€1500

Exclusief materiaal en BTW

Pitchen &
Netwerken

€1850,- 

€1500

Exclusief materiaal en BTW

De trainingen​

Deze trainingen zijn geschikt voor iedere salesprofessional – beginnend of ervaren – die zijn of haar sales skills een boost wil geven. Je leert de theorie achter de meest effectieve aanpak, maar gaat ook vooral meteen zelf aan de slag. Zo kan je jouw nieuwe skills meteen in praktijk brengen! We bieden met beide trainingen maatwerk. Dat betekent dat we direct in kunnen spelen op de uitdagingen van jouw salesteam. De maximale groepsgrootte is 8 deelnemers.

Telefonische Acquisitie ​

Een goede salesprofessional heeft een divers palet aan vaardigheden. Zo moet je in staat zijn om verschillende gesprekstechnieken toe te passen, effectieve en slimme telefoongesprekken te voeren én om een optimale structuur aan te brengen in acquisitiegesprekken. De training Salesboost reikt de salesprofessional theorie en tools aan om zijn of haar telefonische sales skills een flinke boost te geven!

AttentionThis training could also be conducted in English. Ask us for possiblities!

Aanpak

De training Salesboost begint met een korte uiteenzetting van de theorie. Maar daarna gaan we daar meteen mee in de praktijk aan de slag. Na een eerste korte oefensessie wordt er direct een aantal uren live gebeld naar (potentiële) klanten. De trainer luistert mee met de gesprekken en geeft persoonlijke feedback. Zo weet je precies waar jouw sterke punten liggen en aan welke vaardigheden jij nog kan werken.

Voorbereiding

Je hebt voor deze training geen materiaal nodig. Het enige wat je nodig hebt is je telefoon om live te kunnen bellen met jouw (potentiële) klanten.

Omdat we tijdens de training live gaan bellen vragen we je ter voorbereiding om een bellijst te maken en mee te nemen naar de training. Op de bellijst staan 25 (potentiële) klanten waarbij je graag een kandidaat wilt aanbieden of waarbij je een afspraak wilt maken, incl. telefoonnummers. Deze lijst moet voorafgaand aan de training door jezelf zijn uitgezocht en onderling met je collega’s zijn afgestemd en kan bestaan uit ex-klanten, prospects of inactieve klanten!

Pitchen & Netwerken ​

Een goede pitch kunnen geven is essentieel om effectief te netwerken. Hiermee vertel je binnen een minuut wie je bent, wat je doet en waarom dat jou zo bijzonder maakt. Is jouw pitch nog niet perfect? Geen zorgen! Volg dan de training Pitchen & Netwerken.

Aanpak

De training Pitchen en Netwerken is een mix van leeractiviteiten. Dat betekent dat de training bestaat uit een e-learning, een klassikale training én praktische opdrachten. De theorie bereid je thuis voor, zodat er tijdens de klassikale bijeenkomst meer tijd is voor verdieping en oefening. Maar dan ben je er nog niet! Na de klassikale bijeenkomst ga je namelijk met een aantal praktijkopdrachten aan de slag. Hier leer je verder door te ervaren, te interacteren en te reflecteren. Het liefst samen met je leidinggevende of een collega als buddy!

Wil jij graag een summer salesboost voor jouw team? ​

Tijdens deze training spelen we direct in op de leerwensen en uitdagingen van jouw salesteam. Wil je meer weten over de kosten of de inhoud van deze training? Stuur dan een mail naar artra@artra.nl, bel naar 026 3337572 of vul onderstaande formulier in. 

Kan jouw team wel een summer salesboost gebruiken?

Neem dan nu direct contact met ons op! Stuur een mail naar artra@artra.nl of bel 026 333 75 72. 

Intercedent die verbaasd is over de korting van de eindejaarsactie.

Om te vieren dat wij dit jaar weer vele honderden uitzendprofessionals hebben geholpen ontvang je 5% korting op alle trainingen en opleidingen.