fbpx

Het Slim Starten-traject intercedent

Kom werken in de uitzendbranche!

Ga aan de slag bij een van deze acht gerenommeerde uitzendbureaus.

Direct solliciteren

Dit is de pagina voor sollicitanten/kandidaten. Ben jij uitzendwerkgever en wil jij een medewerker voor dit traject aanmelden, klik dan hier. 

Slim starten, dat is je carrière (door)starten als intercedent. Zin in een nieuwe uitdaging of wil je jouw tanden zetten in je eerste echte baan? Volg dan nu geheel gratis de opleiding tot intercedent en ga meteen aan de slag bij een toonaangevende uitzendorganisatie in Nederland. artra is al 43 jaar dé opleider van de uitzendbranche en heeft vorig jaar 8154 professionals getraind en opgeleid. 

De functie van intercedent is de perfecte (door)start van je loopbaan. Veel intercedenten vervullen later een managementfunctie, worden recruiter, HR-professional of accountmanager. Je kunt alle kanten op!

Lees hier alles over wat een intercedent is en doet.

Wat kun je verwachten?

Je kunt je onderaan deze pagina aanmelden. Na jouw aanmelding nemen we een telefonische intake af en je maakt een online assessment. Hieruit zal blijken of jij past in de functie van intercedent in de uitzendbranche. Krijg je een positief advies? Dan volgt een (online) speeddate met de uitzendbureaus ASA, Driessen, Manpower, Olympia, Start, Timing, Unique en YoungCapital. Uiteraard zorgen we ervoor dat je goed voorbereid aan de speeddates begint.  

Tijdens deze speeddate maak je kennis met de uitzendbureaus en kunnen zij jou een voorstel doen. Na een match met een van deze uitzendbureaus start je met de opleiding. 

De opleiding

In slechts 4 weken – het is echt een stoomcursus – leiden we je op tot een bekwame intercedent. Tijdens het programma krijg je trainingen in zowel kennis als vaardigheden.

Kennis

Zo leer je over arbeidsrecht, de uitzend-cao en alles rondom privacywetgeving, ziekteverzuim en sociale zekerheid. Saai? Nee hoor. De stof is afwisselend en de lessen zijn interactief opgezet. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je alleen maar zit te luisteren. Bovendien, heb je er ook persoonlijk direct iets aan 

Vaardigheden

Tijdens de vaardigheidstrainingen ga je oefenen met allerlei situaties die je tegenkomt tijdens te werk als intercedent. Ook leer je hoe je jezelf het beste presenteert. De volgende vaardigheidstrainingen komen aan bod: interviewtechniekenvacature-intake, aanbiedend bellenonline personal branding, sourcen met LinkedInpitchen en netwerken.  

Live of online les

Per week heb je 4 dagdelen les (de ochtenden of de middagen op maandag t/m donderdag). Daarnaast blijft er voldoende ruimte over voor studeren en het uitwerken van praktijkopdrachten. De opleiding is een combinatie van e-learning en live bijeenkomsten of volg je volledig online

Het diploma en een baan

Je sluit het traject af met een eindtoets. Met deze toets testen we je kennis en laat je zien welke nieuwe inzichten je hebt opgedaan. Aansluitend ga je bij een van deze grote uitzendorganisaties aan de slag: Manpower, YoungCapital, Driessen, Olympia, Timing, ASA, Unique of Start.

Maak hier kennis met de deelnemende uitzendorganisaties

Aan de slag als intercedent

Een intercedent, ook wel uitzendprofessional, consultant, adviseur, consulent of arbeidsbemiddelaar genoemd, brengt werkgevers en uitzendkrachten samen. Als professional heb je daarom veel kennis nodig: over klanten en wet- en regelgeving, maar ook hoe je uitzendkrachten werft en hoe je ziekteverzuimgesprekken voert.

Wat ga je verdienen?

Als je nu een uitkering hebt mag je, als UWV of de gemeente daar toestemming voor geeft, de opleiding volgen met behoud van je uitkering. Daarna word je door een van bovenstaande organisaties aangenomen. Jouw startsalaris ligt tussen de 1950 – €2500 bruto per maand op basis van 40 uur. Wil je 32 uur per week werken? Dat is zeker bespreekbaar!  

Wanneer kun je starten?

We starten elke maand met een nieuw traject. Zie hier onder voor de exacte startdata. Bij voldoende aanmeldingen vinden de bijeenkomsten (gedeeltelijk) live plaats op de volgende locaties: Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Eindhoven of Arnhem. Deze locaties zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Als groepen onvoldoende groot zijn, voor sollicitanten die verder weg wonen en voor sollicitanten die daar voorkeur aan geven worden online bijeenkomsten georganiseerd.  

Wil jij een van de leukste en meest veelzijdige functies van Nederland gaan vervullen? Een slimme (door)start van je loopbaan? Aarzel niet en meld je aan!

Praktische informatie

De opleiding kun je online of gedeeltelijk klassikaal volgen. Bij genoeg aanmeldingen zal de opleiding plaats vinden in: Amsterdam, Arnhem, Utrecht, Eindhoven en Rotterdam.

Per groep zullen er ongeveer 20 deelnemers zijn met een maximum van 40 deelnemers. 

Je hebt 4 dagdelen per week les van maandag tot en met donderdag. Je hebt altijd alleen de ochtend les of alleen de middag. Bekijk hier een voorbeeld planning. (totaal 14 dagdelen)

De opleiding begint ongeveer elke maand. Vanaf de startdatum duurt de opleiding vier weken. 

De startdatums: 

  • 30 augustus
  • 4 oktober
  • 15 november
  • 3 januari
  • 24 januari

De opleiding wordt afgesloten met een online toets. Deze kun je vanuit huis maken. 

Heb jij vragen over dit traject?

Neem dan gerust contact met ons op via fleur@artra.nl of laat een bel me terug verzoek achter.

Download hier de brochure

Solliciteer nu!

Stap 1

Download het cv-template, vul deze in en sla het document op.

Stap 2

Download het sollicatieformulier, vul deze in en sla het document op.

Stap 3

Gebruik onderstaand formulier om de documenten te versturen en je sollicitatie af te ronden.

Loading

Wil jij op de hoogte blijven?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks updates en artikelen over de arbeidsmarkt.