Seminar Wet Arbeidsmarkt in Balans

Wat betekent WAB voor de flexbranche? 

ARTRA, VRF Advocaten en FlexKnowledge hebben samen hun krachten gebundeld en organiseren in april 2019 op zes verschillende dagen een seminar over de gevolgen van het wetsvoorstel arbeidsmarkt in balans (WAB) voor de flexbranche.

WAB brengt in 2020 voor iedere werkgever en werknemer veranderingen met zich mee. Het doel van het wetsvoorstel is met name de kloof tussen vast en flex kleiner te maken: flexcontracten worden duurder gemaakt en vaste contracten aantrekkelijker. WAB heeft niet alleen impact op uitzenden, detacheren en payrollen, maar ook voor inleners. Voor elk soort dienstverlening zijn er accentverschillen. Dat er grote gevolgen zijn, dat staat in ieder geval vast.

Wat houdt WAB voor jou als werkgever in de flexbranche in? Hoe waarschijnlijk is het dat dit wetsvoorstel ook door de Eerste Kamer komt? Wat kun je alvast doen om je voor te bereiden? Wat is het effect op de kostprijs? Welke kansen biedt WAB voor jouw onderneming?

Tijdens het seminar word je bijgepraat en krijg je antwoord op al deze vragen. De sprekers zijn Hendarin Mouselli (VRF Advocaten, specialist in flexibele arbeid) en Marcel Reijmers (FlexKnowledge, vertaalt naar de praktijk). Ellen van Hierden (ARTRA) is de dagvoorzitter.

Deze “Wabzinnige” middag mag je absoluut niet missen!

Locaties & Data
Maandag 1 april in Houten
Woensdag 3 april in Dordrecht
Dinsdag 9 april in Zwolle
Woensdag 10 april in Dordrecht
Maandag 15 april in Houten
Donderdag 18 april in Zwolle

Van der Valk Dordrecht – Laan van Europa 1600, 3317 DB Dordrecht

Van der Valk Houten – Hoofdveste 25, 3992 DH Houten

Van der Valk Zwolle – Nieuwleusenerdijk 1. 8028 PH Zwolle

Doelgroep 
Deze seminars zijn bedoeld voor directie en hoger management van uitleners en inleners. Er wordt aandacht besteed aan de verschillende gevolgen die er zijn voor uitzenders, detacheerders, payrollers en inleners.

Investering
De kosten van dit seminar bedragen € 195,- (excl. BTW) per persoon.

Na inschrijving kunnen de persoonsgegevens die verband houden met jouw inschrijving worden gedeeld met FlexKnowledge en VRF Advocaten. Kosteloos annuleren kan tot twee weken voorafgaand aan het seminar waarvoor je jezelf hebt opgegeven. Daarna mag je jezelf laten vervangen, maar wordt wel het volledige bedrag in rekening gebracht. 

Programma
14:00 – 14:30 uur Ontvangst en registratie
14:30 – 17:30 uur Presentatie met als onderwerpen:

  • Wat houdt WAB in?
  • Wat betekent de WAB voor de flexbranche en voor jouzelf?
  • Wat is het effect op de kostprijs?
  • Wat moet je gaan doen om je voor te bereiden?
  • Actualiteiten rondom WAB

17:30 – 18:00 uur Vragenronde

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!