Salesboost (incompany)

Geef jouw salesteam een boost!

Een goede salesprofessional heeft een divers palet aan vaardigheden. Zo moet je in staat zijn om verschillende gesprekstechnieken toe te passen, effectieve en slimme telefoongesprekken te voeren én om een optimale structuur aan te brengen in acquisitiegesprekken. De training Salesboost reikt de salesprofessional theorie en tools aan om zijn of haar telefonische sales skills een flinke boost te geven!

 
Attention: This training could also be conducted in English. Ask us for possiblities!
 

Resultaat van de salesboost

  • Je bent op de hoogte van de meest effectieve salestechnieken
  • Je krijgt handvatten en feedback om jouw telefonische sales skills te verbeteren
  • Je gaat je nieuwe kennis en vaardigheden meteen toepassen in de praktijk
  • Je hebt direct resultaat!

Voor wie?

Deze training is geschikt voor iedere salesprofessional, beginnend of ervaren, die zijn of haar sales skills een boost wil geven. Je volgt deze training samen met je collega’s. De
maximale groepsgrootte is 8 deelnemers.

Aanpak

De training Salesboost begint met een korte uiteenzetting van de theorie. Maar daarna gaan we daar meteen mee in de praktijk aan de slag. Na een eerste korte oefensessie wordt er direct een aantal uren live gebeld naar (potentiële) klanten. De trainer luistert mee met de gesprekken en geeft persoonlijke feedback. Zo weet je precies waar jouw sterke punten liggen en aan welke vaardigheden jij nog kan werken.

Voorbereiding

Je hebt voor deze training geen materiaal nodig. Het enige wat je nodig hebt is je telefoon om live te kunnen bellen met jouw (potentiële) klanten.

Omdat we tijdens de training live gaan bellen vragen we je ter voorbereiding om een bellijst te maken en mee te nemen naar de training. Op de bellijst staan 25 (potentiële) klanten waarbij je graag een kandidaat wilt aanbieden of waarbij je een afspraak wilt maken, incl. telefoonnummers. Deze lijst moet voorafgaand aan de training door jezelf zijn uitgezocht en onderling met je collega’s zijn afgestemd en kan bestaan uit ex-klanten, prospects of inactieve klanten!

Incompany (also in English!)

Tijdens deze training spelen we direct in op de leerwensen en uitdagingen van jouw salesteam. Wil je meer weten over de kosten of de inhoud van deze training? Stuur dan een mail naar artra@artra.nl of bel naar 026 3337572.

Kunnen jouw saleskwaliteiten wel een boost gebruiken?

Neem dan nu direct contact met ons op! Stuur een mail naar artra@artra.nl of bel 026 333 75 72.

Actualiteitenochtend (online)

Wil jij ook in één ochtend op de hoogte gebracht worden over actuele zaken omtrent de volgende onderwerpen:

👉Regulering flexbranche
👉Arbeids- en flexrecht
👉Inlenersbeloning & kostprijs
👉Privacy & persoonsgegevens

Meld je dan nu aan voor de actualiteitenochtend op dinsdag 18 mei | 4 sessies | €199,-

Wil jij op de hoogte blijven?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks updates en artikelen over de arbeidsmarkt.