fbpx

Masterclass WML en regelgeving

Werk jij in de uitzendbranche? Heb jij in jouw dagelijkse werkzaamheden te maken met de Wet minimumloon en minimumvakantiebijslag (WML)? Ben je nog niet helemaal op de hoogte van de laatste wijzigingen en wil je een dure boete voorkomen? Kom dan naar deze masterclass en laat je bijscholen over dit thema!

Voorkom een boete, voldoe aan de regels

De wijzigingen in de WML van de afgelopen jaren hebben veel stof doen opwaaien in uitzendland! Vanaf 1 januari 2018 is de WML gewijzigd met verstrekkende gevolgen voor onder meer de ET-uitruil (de mogelijkheid om extra kosten voor huisvesting, reiskosten en levensonderhoud uit te ruilen) met name op het gebied van overuren. In de praktijk wordt er veelal (onbewust) niet voldaan aan de voorwaarden van de WML (waaronder verrekening en inhouding) en de ET-regeling en volgen er inspecties en boetes vanuit Inspectie SZW en de SNCU. In sommige gevallen wordt zelfs het SNA-keurmerk ingetrokken.

Voor wie is de masterclass ‘WML en regelgeving’ geschikt?

Deze masterclass is geschikt voor iedereen die in zijn/haar dagelijkse werkzaamheden te maken heeft met de WML en een dure boete wil voorkomen.

Experts

David Lagarrigue en Saskia Klingeman van Advocaten van Nu verzorgen deze interactieve masterclass. David en Saskia zijn beiden werkzaam als advocaat. Eén van hun specialismen is arbeidsrecht binnen de flexbranche. Zij hebben dan ook meerdere succesvolle rechtszaken voor uitzendondernemingen gevoerd, en kunnen jou hier alles over vertellen!

Naslagwerk

Het materiaal voor deze masterclass bestaat uit een map met relevante artikelen en jurisprudentie.

PE-punten

De masterclass biedt 3 PE-punten (SNA).

Duur

Deze masterclass duurt van 14:00 tot 17:00 uur, met aansluitend een netwerkborrel.

Kosten

De kosten voor deze masterclass bedragen € 450 (excl. BTW). Bij afname van 3 masterclasses of meer – per organisatie per kalenderjaar – ontvang je vanaf de 3e masterclass 10% korting.

Onderwerpen die aan bod komen bij de masterclass ‘WML en regelgeving ‘

Na afloop van deze masterclass ben je in staat om:

  • Te voldoen aan de voorwaarden van de WML.

Bovendien heb je kennis van:

  • Wettelijk minimumloon;
  • Inhoudingen en verrekeningen;
  • Voorwaarden voor uitruil;
  • Recente zaken en voorbeelden uit de dagelijkse praktijk;
  • Consequenties en veranderingen 1 januari 2019.
Inschrijven voor de cursus Masterclass WML en regelgeving?

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!