fbpx

Masterclass verdieping ERD

Welke rechten en verplichtingen heeft de eigenrisicodrager voor de ZW en/of WGA? Welke rechten en verplichtingen heeft de verzekerde? Weet jij wat de gevolgen zijn als één van de partijen zich niet houdt aan de wettelijke regels? In de Masterclass verdieping ERD geeft advocaat arbeidsrecht Hendarin Mouselli antwoord op al jouw vragen. In slechts een paar uur weet je alles over ERD!

Eigenrisicodragerschap steeds belangrijker

Eigenrisicodragerschap (ERD) voor ZW- en WGA-uitkeringen blijft voor veel bedrijven een lastig onderwerp. Zowel de eigenrisicodrager als de verzekerde zijn verantwoordelijk voor de re-integratie om de verzekerde weer zo snel mogelijk aan het werk te krijgen. Deze masterclass is daarom ook interessant voor degenen die de masterclass Ziekte en ERD reeds hebben gevolgd. We duiken nog dieper in het onderwerp eigenrisicodragerschap voor ZW en WGA-uitkeringen.

Expert

Hendarin Mouselli verzorgt deze interactieve masterclass. Zij is werkzaam als advocaat arbeidsrecht. Eén van haar specialismen is arbeidsrecht binnen de flexbranche. Zij heeft meerdere succesvolle rechtszaken voor uitzend-, detacherings-, payroll- en W&S-ondernemingen gevoerd en promoveerde aan de Universiteit Utrecht op het onderwerp ‘De beïnvloeding van de rechtspositie van de werkgever en/of de werknemer door de wettelijke instrumenten aangaande ziekteverzuim en arbeidsongeschiktheid’.

Naslagwerk

Het materiaal voor deze masterclass bestaat uit een map met relevante artikelen en jurisprudentie.

Duur

Deze masterclass duurt van 14:00 tot 17:00 uur, met aansluitend een netwerkborrel.

Prijs

De kosten voor deze masterclass bedragen € 450 (excl. BTW). Bij afname van 3 masterclasses of meer -per organisatie per kalenderjaar- ontvang je vanaf de 3e masterclass 10% korting.

Onderwerpen die aan bod komen bij de masterclass ‘Verdieping ERD’

Na afloop van deze masterclass ben je in staat om:

  • De kansen en gevaren rondom ziekteverzuim in kaart te brengen;
  • Verzuimkosten te verlagen.

Bovendien heb je kennis van:

  • De rechten en verplichtingen van de eigenrisicodrager voor de ZW en/of WGA;
  • De rechten en verplichtingen van de verzekerde;
  • De gevolgen als één van beide partijen zich niet houdt aan de wettelijke verplichtingen;
  • De sancties van ERD;
  • Tips & Tricks;
  • Actuele jurisprudentie en wet- en regelgeving.
Inschrijven voor de cursus Masterclass verdieping ERD?

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!