fbpx

Masterclass Sociale Zekerheid en Subsidies 2019

Ben jij werkzaam in de uitzendbranche? Heb jij in jouw dagelijkse werkzaamheden te maken met sociale zekerheid en de Wet Werk en Zekerheid (WWZ)? Wil jij helemaal op de hoogte zijn van alle wijzigingen en plannen over sociale zekerheid, de WWZ, de WW en de WIA? Kom dan naar deze masterclass en binnen een dag ben je weer up to date!

Up-to-date kennis is noodzakelijk

De sociale zekerheid is een vakgebied dat zeker de afgelopen jaren continu in beweging is geweest en het ziet er naar uit dat dit ook de komende periode het geval zal blijven. Het is zeker in de uitzendbranche van belang kennis te hebben van de bestaande subsidiemogelijkheden om daar op effectieve wijze gebruik van te maken. Daarnaast hebben er als gevolg van de invoering van de WWZ diverse wijzigingen plaatsgevonden in de WW en de WIA. Ook heeft het kabinet weer veel plannen waar het gaat om de sociale zekerheid. In deze masterclass word je meegenomen in deze ontwikkelingen zodat je weer helemaal up to date bent.

Voor wie is de masterclass ‘Sociale Zekerheid en Subsidies 2019’ geschikt?

Deze masterclass is voor iedereen die op de hoogte wil zijn van de actualiteit van sociale zekerheid. Dit is geschikt voor iedereen met basiskennis en ervaring met loonberekeningen en salarisadministratie.

Expert

Monique van de Graaf is in het dagelijks leven werkzaam als (interim) bedrijfsjurist/HR business partner, met als specialisatie arbeidsrecht en sociale zekerheid. Zij heeft ruime ervaring binnen de uitzendsector en is ook één van de hoofdauteurs van het handboek voor de flexbranche. Daarnaast schrijft ze elk jaar de zowel in het HBO onderwijs als in de advocatuur veel gebruikte boeken “Arbeidsrecht voor de professional” en “Sociale zekerheid voor de professional”. Ook is ze één van de auteurs van de Kleine Gids voor sociale zekerheid. Daarnaast is ze voorzitter van een drietal klachtencommissies en maakt ze veelvuldig deel uit van sociale begeleidingscommissies waar het betreft het toezicht op de uitvoering van sociale plannen. Tevens is zij gecertificeerd vertrouwenspersoon ongewenste omgangsvormen (VPOO) en als zodanig lid van de Landelijke Vereniging van Vertrouwenspersonen.

Naslagwerk

Het materiaal voor deze masterclass bestaat uit een map met relevante artikelen en jurisprudentie.

PE-punten

Deze masterclass biedt 45 PE-punten (NIRPA).

Duur

Deze masterclass duurt van 14:00 tot 17:00 uur, met aansluitend een netwerkborrel.

Prijs

De kosten voor deze masterclass bedragen € 450 (excl. BTW). Bij afname van 3 masterclasses of meer -per organisatie per kalenderjaar- ontvang je vanaf de 3e masterclass 10% korting.

Onderwerpen die aan bod komen bij de masterclass ‘Sociale Zekerheid en Subsidies 2019’

Na afloop van deze masterclass ben je in staat om:

  • Een proefplaatsing te realiseren;
  • Je collega’s alles te vertellen over loondispensatie, loonkostenvoordelen en de banenafspraak.

Bovendien heb je kennis van:

  • Voorstellen inzake sociale zekerheid uit het Regeerakkoord;
  • Reparatie derde WW/WGA-jaar;
  • (jeugd) lage inkomensvoordeel;
  • No-riskpolis;
  • Participatie kosten re-integratie;
  • Het dagloonbesluit Werknemersverzekeringen;
  • De hoofdlijnen van wijzigingen in de WW, ZW/WIA.
Inschrijven voor de cursus Masterclass Sociale Zekerheid en Subsidies 2019?

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!