Training Zakelijk schrijven (incompany)

Een goede zakelijke e-mail, die ook nog bondig, prettig leesbaar en klantgericht is, levert je veel op. Je krijgt minder vragen over onduidelijkheden of juist meer respons op een gevraagde actie. Efficiënt en kostenbesparend dus. En met tevreden klanten als resultaat. In de training Zakelijk schrijven leer je hoe je duidelijke en klantvriendelijke tekst kunt schrijven.

Resultaat

  • Je weet hoe je verschillende zakelijke teksten structureert en opbouwt. Denk aan een aanbod, een verzoek of een reactie.
  • Je bent in staat klantgericht, bondig en helder te schrijven.
  • Je weet hoe je een vriendelijke, positieve toon kan behouden, ook als je reageert op een klacht of slecht nieuws brengt.

Voor wie?

De training Zakelijk schrijven is geschikt voor iedereen die e-mails schrijft aan klanten of andere zakelijke relaties. Het aanvangsniveau van deze training is mbo+.

Aanpak

De training begint met de basis voor het schrijven van een zakelijke e-mail. Je leert over structuur, het gebruik van kopjes, alinea-indeling, zinsopbouw en zinslengte. Daarna gaan we dieper in op klantgerichtheid. Dat betekent dat je leert hoe je e-mails schrijft die concreet, kort en bondig zijn, maar die ook de zakelijke relatie versterken. Hierdoor voorkom je herhaalverkeer en onnodige vragen.

Duur

De training Zakelijk schrijven duurt 1 dag (2 dagdelen).

Incompany en maatwerk

Deze training wordt incompany aangeboden. Dat betekent dat we de training op de gewenste locatie komen geven. Tevens kunnen we aan de hand van jouw leerwensen een training op maat samenstellen. Dat doen we in samenwerking met onze afdeling learning & development. 

Deze training kan ook geheel in het Engels verzorgd worden. This training can also be provided in English.

Wil je meer informatie over deze incompany training?

Vul onderstaand formulier in of neem contact op via email: artra@artra.nl of telefoon: 026 3337572.