E-learning Basisopleiding Uitzendprofessional incl. SEU-examen

Wil jij de gehele Basisopleiding Uitzendprofessional (BOU) volgen? Maar vind je het fijn om in je eigen tijd te studeren? En wil je door een coach begeleid worden tijdens het leren? Dit alles het liefst online? Volg dan de e-learning variant van de BOU en bereid je binnen een half jaar voor op het SEU-examen!

Vakbekwaam uitzendprofessional

De Basisopleiding Uitzendprofessional leidt je op tot vakbekwaam uitzendprofessional. Je weet je weg te vinden in het uitzendvak en je beschikt over een flinke dosis parate kennis, die je meteen in de praktijk kan gebruiken. In de online modules doorloop je op een interactieve manier de theorie, die je nodig hebt bij je dagelijkse werkzaamheden én om het SEU-examen te halen. Je gaat aan de slag met de volgende onderwerpen:

 • Deel 1: De inschrijving
 • Deel 2: Voorbereiding op indiensttreding
 • Deel 3: Contracteren, privacy en personeelsdossier
 • Deel 4 Werkgeverschap uitzendonderneming en verloning
 • Deel 5: Veilig werken en ziekte
 • Deel 6: Einde werk en SEU-examen

Klaar voor het SEU-examen

Onze e-learning modules zijn veel meer dan een online boek. Door middel van diverse werkvormen en verhelderende audio- en videofragmenten, werk je op een afwisselende manier met de lesstof. Bij deze opleiding horen ook oefentoetsen en tentamens. En om je nog beter voor te bereiden op de praktijk wordt deze e-learning blended aangeboden. Je volgt daarnaast een online les van 1,5 uur. Tijdens deze les kun je al je vragen over de stof of het examen stellen aan een ervaren trainer. Hierdoor ben je uitstekend voorbereid op het SEU-examen.

Voor wie is de e-learning geschikt?

Voor iedereen die de Basisopleiding Uitzendprofessional wil volgen op zijn of haar eigen tempo. Het (aanvangs)niveau van de e-learning is mbo+.

Nu inclusief SEU-examen

Als je gebruik maakt van het STAP-budget is het natuurlijk fijn als het SEU-examen binnen de STAP-subsidie valt. Die mogelijkheid bieden we nu (ook als je niet van STAP gebruik maakt kun je natuurlijk van deze mogelijkheid gebruik maken). Schrijf je dus in voor deze variant van de e-learning en profiteer van het feit dat je dan ook het examen onder je STAP-budget kunt laten vallen. Na aanmelding krijg je van ons een voucher waarmee je je eenmalig kunt inschrijven voor het examen bij SEU.

Het SEU blijft verantwoordelijk voor de examening. Alle vragen rondom het SEU-examen kun je stellen aan SEU.

Let op: Na aanmelding voor deze e-learning ontvang je een voucher voor het SEU-examen. Deze voucher is 1 jaar geldig. Na 9 maanden ontvang je per email een reminder. Wil je de geldigheidsduur van de voucher verlengen, neem dan contact met ons op. Het verlengen van de geldigheid kost € 25 (excl. btw).

Track and Trace systeem

artra heeft een systeem ontwikkeld om haar deelnemers te begeleiden én te volgen tijdens het online leren. In totaal heb je circa 80 studie-uren nodig om alle lesstof goed tot je te nemen. Tijdens het opleidingstraject gelden er een aantal deadlines. Het Track & Trace systeem volgt de deadlines nauwkeurig en geeft de deelnemers een steuntje in de rug tijdens het online leren.

Online training

Om je nog beter voor te bereiden op de praktijk wordt deze e-learning blended aangeboden. Dat betekent dat je 1 online training van 1,5 uur volgt voor een extra verdiepingsslag op de theorie. Tijdens de online training worden enkele onderwerpen nog een keer toegelicht. De training vindt plaats via Zoom. Je kan de online training gewoon vanuit huis, achter je laptop bijwonen!

Naslagwerk

Wil je ook de gelegenheid hebben om de theorie offline te bestuderen, dan kun je het theorieboek apart bestellen via artra@artra.nl. Dit kost € 70 (excl. btw en verzendkosten).

Duur

Je krijgt een half jaar 24/7 toegang tot de e-learning. In totaal heb je ongeveer 80 uur nodig om alle stof goed door te nemen. Na het doorlopen van de e-learning krijg je een bewijs van deelname.

Demo van deze training?

Wil je eerst eens kijken of deze opleiding iets voor jou is? Hoe de opleiding vormgegeven is? Hoe de e-learning eruit ziet? Bekijk dan de demo-versie van de BOU. Om de demo te bekijken neem je contact op met artra via 026-3337572 of stuur een mail naar artra@artra.nl

Verlenging account online leeromgeving

Standaard heb je een half jaar toegang tot je online leeromgeving (e-learning) account. Het is mogelijk om je account met drie maanden voor €27,50 of een half jaar te verlengen voor € 52,50. Mocht je hier interesse in hebben, neem contact met ons op via 026 333 75 72.

Prijs

De kosten voor de e-learning Basisopleiding Uitzendprofessional, inclusief SEU-examen bedragen € 650 (excl. btw).

LET OP: Dit is alleen de e-learning zonder examentraining! We hebben ook een e-learning Basisopleiding Uitzendprofessional + examentraining

Onderwerpen die aan bod komen bij de Blended Basisopleiding uitzendprofessional

 • Deel 1: De inschrijving
 • Deel 2: Voorbereiding op indiensttreding
 • Deel 3: Contracteren, privacy en personeelsdossier
 • Deel 4 Werkgeverschap uitzendonderneming en verloning
 • Deel 5: Veilig werken en ziekte
 • Deel 6: Einde werk en SEU-examen
Inschrijven voor de E-learning Basisopleiding Uitzendprofessional incl. SEU-examen? Direct inschrijven