fbpx

Blended Basisopleiding Intercedent + examentraining

Vind jij het ook zo fijn om in je eigen tijd te studeren? Wil jij de gehele Basisopleiding Intercedent (BOI) volgen? En wil je door een coach begeleid worden tijdens het leren? Dit alles het liefst online? Volg dan de e-learning variant van de BOI en bereid je binnen een half jaar voor op het SEU-examen.

Track and Trace systeem

artra heeft een systeem ontwikkeld om haar deelnemers te begeleiden én te volgen tijdens het online leren. In totaal heb je circa 130 studie-uren nodig om alle kennis goed tot je te nemen. Tijdens het opleidingstraject gelden er een aantal deadlines. Het Track & Trace systeem volgt de deadlines nauwkeurig en geeft de deelnemers een steuntje in de rug tijdens het online leren.

Vakbekwaam intercedent

De basisopleiding intercedent leidt je op tot vakbekwaam intercedent. In deze online modules doorloop je op een interactieve manier de theorie. Onze e-learning modules zijn veel meer dan een online boek. Door middel van diverse werkvormen en verhelderende audio- en videofragmenten, werk je op een afwisselende manier met de lesstof. Bij deze online opleiding horen ook oefentoetsen en tentamens en kun je deelnemen aan 1 dag examentraining in Utrecht. Hierdoor ben je uitstekend voorbereid op het SEU-examen.

Voor wie is de e-learning geschikt?

Voor iedereen die de Basisopleiding Intercedent wil volgen.

Naslagwerk

Wil je daarnaast toch de gelegenheid hebben om de theorie offline te bestuderen, dan kun je het theorieboek apart bestellen via artra@artra.nl. Kosten zijn € 65 (excl. btw en verzendkosten).

Duur

Je krijgt een half jaar toegang tot de e-learning.

Kosten SEU-examen

Het examen Uitzendmedewerker leg je af bij Stichting Examens Uitzendbranche (SEU). Dit kan elke werkdag bij 17 centra van de Open Universiteit, verspreid over heel Nederland. De kosten van het online examen (op locatie) bedragen € 182,21 (excl. btw). Klik hier om je in te schrijven voor het SEU-examen.

Verlenging Flowsparks account

Standaard heb je een halfjaar toegang tot je Flowsparks (e-learning) account. Het is mogelijk om je account met een half jaar te verlengen voor € 50. Mocht je hier interesse in hebben, neem contact met ons op via 026 333 75 72.

Prijs

De kosten voor de Blended Basisopleiding Intercedent + examentraining bedragen € 515 (excl. BTW).

Neem je ook de AVG– en WAB e-learning af, dan ontvang je het gehele pakket voor € 575 (excl. BTW). Vermeld dit in het veld ”opmerkingen”.

 

De nieuwe uitzend-cao & de WAB 

Zoals de meeste werknemers in de flexbranche al weten verandert er veel in 2020 omtrent de wet en regelgeving en de cao. Tijdens de basisopleiding intercedent worden alle veranderingen uiteraard meegenomen, ook wanneer je op dit moment al aan deze opleiding begonnen bent. Voor diegenen die in 2019 nog het SEU examen gaan doen: jullie worden getoetst volgens de huidige wet en regelgeving. Het SEU examen is altijd op basis van de wet en regelgeving die op het moment van examinering van kracht is. Voor degenen die in oktober bij artra gaan starten: jullie krijgen de basisopleiding intercedent met de wet en regelgeving die in 2020 in werking treedt. Dit omdat er vanuit gegaan wordt dat jullie je SEU examen in 2020 doen. Bij vragen mag je altijd contact opnemen. Bij vragen over het SEU examen kun je het beste contact opnemen met het SEU zelf.

Middels een inlogcode kom je op de digitale omgeving van de opleiding, waar je volgens een strakke studieplanning de modules en toetsen doorloopt. Tijdens het gehele traject word je door ons gevolgd. Na iedere deadline controleren we of je deze behaald hebt en ontvang je van ons een mail. Binnen een half jaar moet je het traject hebben doorlopen. Bij eventuele verlenging worden er kosten in rekening gebracht. De afsluitende examentraining in Utrecht behoort bij je opleiding en geeft je de laatste input voor het SEU-examen.

Onderwerpen die aan bod komen bij de ‘Blended Basisopleiding Intercedent’

  • De driehoeksverhouding en regulier arbeidsrecht;
  • ABU/NBBU-CAO-regelgeving in de driehoeksverhouding;
  • Voordat de flexwerker aan de slag gaat in de driehoeksverhouding: privacy- en discriminatiewetgeving, identificatieverplichtingen, arbeid van vreemdelingen, ID en verblijfsdocumenten;
  • De opdrachtgever is akkoord dat de flexwerker ter beschikking wordt gesteld in de driehoeksverhouding: loon- en tariefberekening, kostprijsopbouw, sociale zekerheid en belastingwetgeving;
  • De flexwerker gaat aan de slag in de driehoeksverhouding: Wet Arbeid en Zorg, Ziekte en Arbeidsongeschiktheid, WIA, arbeidsomstandigheden en aansprakelijkheid bij schade;
  • De flexwerker heeft (tijdelijk) geen werk (uitkeringen en verdiensten): werkloosheidswet, volksverzekeringen en voorzieningen.
Inschrijven voor de cursus Blended Basisopleiding Intercedent + examentraining?

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!