Basisopleiding Uitzendprofessional – Engels

Het is lastig om je weg te vinden in de uitzendbranche in Nederland, als Nederlands niet je moedertaal is. Je moet immers lastige termen kennen, het Nederlands arbeidsrecht en andere wetten kennen en kunnen toepassen. artra biedt de mogelijkheid om een volledig Engelstalige opleiding te volgen, waarin je alles leert wat je moet weten over wet- en regelgeving in de uitzendbranche. Ben jij werkzaam in de uitzend- of detacheringswereld als recruiter, consultant, HR-medewerker of manager? En is jouw Engels op B2-niveau (mbo+) of hoger? Dan is de Basisopleiding Uitzendprofessional (Engels: Collective Labour Agreement and Regulations in the Netherlands) echt iets voor jou.

De opleiding wordt volledig in het Engels gegeven door een gecertificeerde trainer, die veel ervaring heeft in de uitzendbranche.

Waarom je brede kennis van de uitzendbranche nodig hebt

Om je functie goed uit te voeren als arbeidsmarktprofessional, heb je brede kennis nodig van het Nederlands arbeidsrecht en de cao voor uitzendkrachten. Na het volgen van deze opleiding ben je in staat om zowel klanten als flexwerkers te informeren over alles wat te maken heeft met arbeidswetten, wetgeving en actuele ontwikkelingen in de branche.

Resultaat:

  • Je weet alles over het Nederlands arbeidsrecht en weet je weg te vinden in de uitzend-cao.
  • Je bent in staat om jouw kennis toe te passen in de dagelijkse werkzaamheden, en weet waar je de informatie kan vinden die je nodig hebt.

Voor wie?

Deze opleiding is ideaal voor junior medewerkers in de uitzend- of detacheringsbranche, wiens moedertaal Engels is of het Engels op een voldoende niveau beheersen. Dat betekent minimaal B2-niveau (mbo+) of hoger. Deze cursus is ook interessant voor iedereen die meer wil leren over de wetten en regelgeving in de uitzendbranche in Nederland. Jouw beheersing van het Engels zal bij de intake worden getest. Als blijkt dat dit niet voldoende is om de cursus te volgen, zullen we samen naar de mogelijkheden voor jou kijken.

Duur

Deze opleiding bestaat uit 6 bijeenkomsten, die elk van 13:30 tot 16:30 duren. Daarnaast heb je een studielast van zo’n 80 uur. Dit bestaat uit het bestuderen van de theorie, opdrachten maken en andere voorbereidingen om deel te nemen aan de trainingen.

Toetsing

Na het volgen van de trainingen, wordt je kennis getest in een examen. Dit maak je tijdens de laatste bijeenkomst op een laptop. Het is dus belangrijk dat je voor de laatste sessie een laptop meebrengt. De toets gaat over alle theorie die je tijdens de cursus hebt behandeld. Als je hier een voldoende op scoort, verdien je een speciaal certificaat. Let op: dit is niet een officieel SEU-diploma. Ook als je onvoldoende scoort op de toets, ontvang je een bewijs van deelname.

Investering

De Basisopleiding Uitzendprofessional – Engels kost € 1.045 (excl btw).

Translate to English

Collective Labour Agreement and Regulations in the Netherlands

De meest volledige cursus om alles te leren wat je moet weten om succesvol te zijn in de uitzendbranche


De volgende onderwerpen komen aan bod bij deze cursus:

  • De driehoeksverhouding en het regulier Nederlandse arbeidsrecht
  • Cao-wetgeving in de driehoeksverhouding
  • Voordat de flexwerker aan de slag gaat in de driehoeksverhouding: privacy- en discriminatiewetgeving, identificatieverplichtingen, arbeid van vreemdelingen, ID en verblijfsdocumenten;
  • De opdrachtgever is akkoord dat de flexwerker ter beschikking wordt gesteld in de driehoeksverhouding: loon- en tariefberekening, kostprijsopbouw, sociale zekerheid en belastingwetgeving;
  • De flexwerker gaat aan de slag in de driehoeksverhouding: Wet Arbeid en Zorg, Ziekte en Arbeidsongeschiktheid, WIA, arbeidsomstandigheden en aansprakelijkheid bij schade;
  • De flexwerker heeft (tijdelijk) geen werk (uitkeringen en verdiensten): werkloosheidswet, volksverzekeringen en voorzieningen.
Inschrijven voor de Basisopleiding Uitzendprofessional – Engels?
Wil jij op de hoogte blijven?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks updates en artikelen over de arbeidsmarkt.