NL leert door

Wil jij kosteloos een training of e-learning volgen om je kennis te vergroten of je vaardigheden te verbeteren? Kijk dan snel welke training of e-learning bij je past en meld je aan!  

LET OP: voorwaarden van toepassing

Vergroot GRATIS je arbeidsmarktvaardigheden

Om de gevolgen van de coronacrisis op te vangen stelt het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid een subsidie beschikbaar voor scholing en ontwikkeling. Deze subsidie stelt ons in staat om jou onderstaande (online) trainingen en e-learnings kosteloos aan te bieden. Zo kun je je kennis en vaardigheden (verder) ontwikkelen. Trainingen zijn gericht op het vergroten van arbeidsmarktvaardigheden van werkenden en niet-werkenden tussen de 18 en pensioengerechtigde leeftijd. Uitgangspunt is dat deze trainingen de arbeidsmarktvaardigheden van deelnemers vergroten. Hiermee heb je een betere uitgangspositie op de arbeidsmarkt om je werk (nog) beter te doen of om (ander) werk te vinden.

Pak deze kans en ontwikkel jezelf. Kies de voor jou passende training of e-learning en meld je aan. De rest regelt artra (al moet je natuurlijk wel zelf de training volgen en studeren 😉)

Voorwaarden

1 gratis training per persoon per jaar

Wij willen zoveel mogelijk mensen de kans geven om te profiteren van een gratis training of e-learning. Dat betekent dat je slechts 1 gratis training of e-learning per persoon kunt volgen in 2022. 

2 personen per organisatie

Verder hanteren wij een fair use policy. Dat betekent dat per organisatie twee personen gratis een training kunnen volgen in het kader van NL Leert Door (tenzij anders afgesproken met je artra-accountmanager). 

18 jaar of ouder

Je bent bij aanvang van de training 18 jaar of ouder en hebt de pensioengerechtigde leeftijd nog niet bereikt. 

Administratiekosten bij no show

Na aanmelding gaan wij er vanuit dat je de e-learning afrondt of bij de training aanwezig bent en actief meedoet. Als je zonder geldige reden niet bij een training aanwezig bent, binnen drie weken voor aanvang van de training annuleert of de e-learning niet afrondt, brengen wij €50 administratiekosten in rekening. 

Meewerken aan administratieve verplichtingen

Het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid vraagt ons om een aantal zaken te verzamelen en administreren teneinde de doelmatigheid van de subsidie te kunnen onderzoeken. Dit betekent dat wij je ID-bewijs controleren en dat je een Toestemmingsverklaring invult (deze is door het ministerie verstrekt). Na inschrijving informeren wij jou hier verder over. Uiteraard gaan wij zorgvuldig met je gegevens om. Gegevens die wij niet nodig hebben om aan onze administratieve verplichtingen te voldoen verwijderen we zo snel mogelijk. 

Als je je als privépersoon aanmeldt voor een training in het kader van NL Leert Door, dan gelden de Algemene Voorwaarden Consumenten.

Hoe werkt het?

Je kiest onderstaand de training of e-learning die jou interessant lijkt om te volgen en klikt op ‘meer informatie’. Als de training of e-learning je aanspreekt klik je onderaan de betreffende pagina op ‘Inschrijven’. Vervolgens kies je de startdatum en locatie uit. Vul de gevraagde gegevens in. 

Na inschrijving sturen we je een bevestiging. Daarna volgt nog een mail (zie ook bovenstaande voorwaarden) over de verplicht in te vullen gegevens, het ondertekenen van de Toestemmingsverklaring en de aan te leveren kopieën van het identiteitsbewijs. Het Ministerie vraagt ons deze vast te leggen, zodat zij de subsidieregeling kan evalueren. 

Klaar om je cadeautje uit te pakken? Aan de slag! 

8 (zelf)studie-uren
1 dag (2 dagdelen)​

8 (zelf)studie-uren
1 dag (2 dagdelen)​

8 (zelf)studie-uren
1 dag (2 dagdelen)​

8 (zelf)studie-uren
1 dag (2 dagdelen)​

8 (zelf)studie-uren
1 dag (2 dagdelen)

8 (zelf)studie-uren
1 dag (2 dagdelen)

8 (zelf)studie-uren
1 dag (2 dagdelen)​

8 (zelf)studie-uren
1 dag (2 dagdelen)

8 (zelf)studie-uren
1 dag (2 dagdelen)​

8 (zelf)studie-uren
1 dag (2 dagdelen)​

8 (zelf)studie-uren
1 dag (2 dagdelen)

8 (zelf)studie-uren
1 dagdeel

Heb je vragen of ontvang je graag opleidingsadvies? Neem dan gerust contact met ons op. 

026 333 7572 
artra@artra.nl