Met korting naar het FleXevent op 7 december

31 oktober 2023 2 min
Categorieën: artra nieuws, Wet & Regelgeving

Op 7 december wordt het FleXevent georganiseerd. Het jaarlijks terugkerende thema van dit event in Utrecht is wet- en regelgeving. Zo, net voor het nieuwe jaar, even bijgepraat worden over wat er allemaal gaat veranderen en op stapel staat. Maar dat is lang niet alles. Dit event raakt echt aan alles waar flexondernemers dagelijks mee te maken hebben of in de nabije toekomst mee te maken krijgen.

Het programma ziet er al volgt uit:

  • Actualiteiten 2024: Daniël Maats bespreekt wat er dit jaar veranderde en gaat uitgebreid in op wet- en regelgeving die binnenkort doorgevoerd gaat worden
  • Wet toelating terbeschikkingstelling van arbeidskrachten (Wtta): Arjan Boer en Julisa Fereijra-Phelipa bespreken de huidige status van het toelatingsstelsel en ze geven aan hoe je je hier op voor kunt bereiden.
  • Inlenersbeloning; ervaringen uit de inspectiepraktijk: Paul Heinrichs
  • Vooroordelen en discriminatie: College voor de Rechten van de Mens
  • Ai, discriminatie en (toekomstige) regelgeving: Arnoud Engelfriet spreekt vooral over de AI Act die eraan komt. Deze wetgeving reguleert het gebruik van AI in systemen en tools die vrijwel iedere uitzendondernemer gebruikt.

Kortom, dit wordt een prachtige middag met interessante sprekers. Je gaat naar huis met kennis waar je meteen iets mee kunt. Of binnenkort mee moet. En wellicht hoor je zelfs dingen waar je eerder nog niet van gehoord hebt, zoals de AI Act. Tijdens de netwerkpauzes kun je daar mooi over praten met de andere aanwezigen. In een middag ben je helemaal bij!

Korting

Als relatie van artra krijg je € 50 korting op de toegangsprijs.

Vul bij het inschrijfformulier de volgende relatiecode in om in aanmerking te komen voor de korting: KORTING_Artra

Ga naar de eventwebsite voor meer informatie of om je in te schrijven

>

Om te vieren dat wij dit jaar weer meer dan tienduizend uitzendprofessionals en recruiters hebben geholpen in iedere fase van hun loopbaan, ontvang je van 1 t/m 31 december 5% korting op alle trainingen en opleidingen. Vul kortingscode “december5” in op de laatste stap van het inschrijfformulier. 

Bekijk de actievoorwaarden: