Congres en webinars om SEU-jubileumjaar te vieren

Marco Hendrikse 25 juli 2023 2 min
Categorieën: Arbeidsmigranten, SEU

De Stichting Examens Uitzendbranche, beter bekend als SEU, bestaat dit jaar 25 jaar. Een heuglijk feit, dat gevierd moet worden. Daarom wordt een heus kenniscongres georganiseerd op 5 oktober. Dit is volgens SEU “hét event voor L&D en HR-professionals en senior managers in de flexbranche die meer resultaat willen halen uit opleiden en trainen en deze resultaten zichtbaar willen maken.”

Jubileumcongres

Meld je dus vooral aan voor dit congres. Naast een paneldiscussie komen twee keynote-sprekers aan het woord. Allereerst Klaas Toes van ROI Institute Europe. Hij vertelt je hoe je de waarde van opleiden aantoont. Als je dus intern budgetten voor O&O los moet peuteren of je moet het management overtuigen van het feit dat toch echt (in geld en tijd) geïnvesteerd moet worden in ontwikkeling dan heb je na deze keynote de handvatten daarvoor. Vervolgens is het podium aan Jeanne Bakker, auteur van het boek No more boring learning. En dat zegt alles. Ze leert je hoe je ervoor zorgt dat trainingen nooit meer saai zijn, dat het lijkt alsof de tijd voorbijvliegt, en ondertussen wel een hoog leerrendement wordt behaald.

Webinarweek

Na dit congres volgt 9 tm 13 oktober de Webinar Kennisweek, met keuze uit liefst 7 webinars. Het eerste webinar op 9 oktober wordt verzorgd door onze eigen trainster Suzanne van Dongen. Niet geheel verrassend gaat dit webinar over Werken met arbeidsmigranten. Een thema dat zeer actueel is en waaraan we bij artra veel aandacht besteden. Alleen al in kalenderjaar 2023 schreven we er 16 artikelen over op dit blog. Filter maar eens op arbeidsmigranten 😊.

Na het bijwonen van het webinar Werken met arbeidsmigranten:

  • Is jouw kennis van de Wet op de Identificatieplicht en de verplichtingen inzake de Wet Arbeid Vreemdelingen up-to-date
  • Weet jij waar je op moet letten bij Vreemdelingendocumenten
  • Heb je inzicht in de arbeidsmarktontwikkelingen in lijn met arbeidsmigranten en
  • Is jouw kennis rondom de meest relevante bepalingen uit de uitzend-cao bijgespijkerd.

Schrijf je hier in voor deelname aan dit webinar en leer alles over werken met arbeidsmigranten.

PE-punten

En ook mooi meegenomen: Je krijgt 1 PE-punt voor deelname aan dit webinar.

artra vindt het zeer belangrijk dat professionals zich continu blijven ontwikkelen. Medewerkers die zich blijven ontwikkelen maken minder fouten, zijn productiever, innovatiever en kunnen hun werk beter aan waardoor ze minder werkstress ervaren. Dit continu ontwikkelen en kennis opfrissen wordt dus Permanente Educatie (PE) genoemd.

Logo PE-punten

Het SEU faciliteert sinds dit jaar PE in de uitzendbranche en stimuleert werkgevers in de uitzendbranche om er aandacht aan te besteden. En met deze Webinar Kennisweek draagt zij daaraan bij.

Kortom, wil je kennis vergaren of updaten én vakgenoten ontmoeten, schrijf je dan in voor het congres en voor de webinars!

>