fbpx

WAB

Wet Arbeidsmarkt in Balans

Met de invoering van de WAB gaat er een hoop veranderen voor iedere werkgever en werknemer. Om jou zo goed mogelijk voor te bereiden hebben wij diverse trainingen ontwikkeld. Scroll naar beneden voor ons aanbod!

Recent heeft VRF advocaten het initiatief genomen om een webinar te organiseren. Wij zijn in gesprek gegaan met onder andere VRF advocaten, NBBU en Payroll Timing & Persoonality. Daarnaast hebben de kijkers de mogelijkheid gehad om vragen te stellen. Een interessant en succesvol webinar om op terug te kijken! Benieuwd naar het webinar? Klik hier

Ben jij al van de WAB?

De Wet Arbeidsmarkt in Balans brengt in 2020 voor iedere werkgever en werknemer veranderingen met zich mee. Het doel van dit wetsvoorstel is om de kloof tussen vast en flex te verkleinen. Flexcontracten worden duurder gemaakt en vaste contracten aantrekkelijker. De WAB heeft impact op uitzenden, detacheren en payroll. Daarnaast heeft de wet gevolgen voor inleners. Op de hoogte zijn van de WAB is belangrijk voor iedereen in de flexbranche. Met de training Wet Arbeidsmarkt in Balans nemen wij jou mee in de veranderingen die eraan zitten te komen. We lichten de veranderingen in de wet toe op een begrijpelijke en commerciële manier. Met deze toelichting versterk je de relatie tussen klant en inlener. Benieuw naar de training? Klik hier of download onze flyer

Seminar WAB dilemma’s

artraFlexKnowledge en VRF Advocaten geven in september een vervolg aan het succesvolle Seminar Wet arbeidsmarkt in balans (WAB), dat in april plaatsvond. In september staan de ‘WAB dilemma’s’ centraal.

Wij behandelen onderwerpen die het gevolg zijn van de invoering van de WAB én het gevolg zijn van de (nieuwe) uitzend cao‘s.  Daarnaast praten wij je ook bij over de actualiteiten rondom de lagere wet- en regelgeving bij de WAB, de ABU- en NBBU-cao en de nieuwe regels rondom internationaal detacheren / uitzenden.

Na het seminar ben je weer volledig op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen! Wil jij jezelf aanmelden of meer informatie over het seminar? Klik hier

E-learning Wet Arbeidsmarkt in Balans

Wil je graag weten wat de belangrijkste wijzigingen zijn die de Wet Arbeidsmarkt in Balans met zich mee gaat brengen? Alvast kennismaken met de onderwerpen die gaan veranderen? Dan is deze (korte) WAB Update uitermate geschikt voor jou of jouw medewerkers!

In deze WAB Update wordt alvast een koppeling gemaakt tussen de theorie van de regelgeving en de situaties die je tegen kunt komen in de praktijk.

Wil jij jezelf aanmelden of meer informatie over de e-learning? Klik hier

Incompany mogelijkheden omtrent de WAB

We begrijpen dat deze veranderingen veel vragen oproepen, zowel bij jullie als bij jullie klanten. En dat bleek ook uit de drukbezochte WAB seminars, die artra in de afgelopen periode heeft georganiseerd. We kregen vaak de vraag “En nu? Hoe neem ik mijn klanten mee in dit verhaal? De impact voor hen is namelijk ook behoorlijk.”

artra heeft een training ontwikkeld waarin we jouw klanten voorbereiden op wat er komen gaat met de invoering van de WAB en de daarbij behorende financiële en organisatorische consequenties.

Benieuwd naar de incompany mogelijkheden? Download onze flyer

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!