Investeer vandaag nog in jouw loopbaan

Waar heel Nederland lijkt stil te staan, is het in sommige branches juist extra druk. Heel erg druk. Toch moet je ook in een tijd van drukte en chaos niet vergeten af en toe even stil te staan. Om aan jezelf te denken. Hoe ziet jouw toekomst eruit? Hoe ga jij je ontwikkelen? Hoe zorg je ervoor dat je bijblijft? Investeer daarom vandaag nog in jouw toekomst en die van jouw team!


Wacht niet langer

Uitzendprofessional

Ontwikkel je verder als uitzendprofessional.

Backofficeprofessional

Hoe up-to-date is jouw kennis over de wet en regelgeving?

(Middle) Manager

Geef jouw team een boost!

Loopbaanontwikkeling  

Waarom investeren in jezelf?

Je blijf on top of the game

De wereld is continu in ontwikkeling. Als je stil blijft staan kom je snel achter te liggen.

Blijf mentaal gezond

Als je goed bent in je vak ervaar je minder stres.

Je haalt meer voldoening uit je werk

Door je vaardigheden en kennis te ontwikkelen krijg je meer plezier in je werk.

Het stelt je in staat om door te groeien​

Door te blijven ontwikkelen creëer je loopbaanmogelijkheden.

Wil jij plaats- en tijdonafhankelijk leren?

Basisopleiding Uitzendprofessional

Volg de e-learning BOU en bereid je binnen een half jaar voor op het SEU-examen uitzendprofessional! 

Inschrijven > 

Performance gesprekken

Vind jij het belangrijk om te praten over de ontwikkeling van jouw medewerkers? Volg dan nu de e-learning Performance gesprekken en bereid jezelf voor.

Inschrijven > 

Basisopleiding Backofficeprofessional

De functie van de backofficeprofessional is dynamisch, met een diversiteit aan verantwoordelijkheden.

Inschrijven > 


Bekijk meer e-learnings

Informatie over loopbaanontwikkeling

Het 4-fasenmodel van loopbaanontwikkeling

Marco Hendrikse |  18 juni 2020

Zorgen, werkloosheid en eenzaamheid: de mentale gezondheidseffecten van corona

Denise Brijan | 16 juni 2020

8 redenen om vandaag nog in jezelf te investeren

Denise Brijan | 15 juni 2020

Reboarding: terug naar de werkplek (gratis microlearning)

12 juni 2020

Succesverhalen in de uitzendbranche “In goede en slechte tijden moet je er voor elkaar zijn”

Denise Brijan | 16 juni 2020

Scholing van medewerkers blijft uitdaging voor werkgevers

Marco Hendrikse | 12 juni 2020


Bekijk meer

De 4 fase van loopbaanontwikkeling

Een individuele medewerker wil zich over het algemeen ontplooien, groeien. Werkgevers profiteren van de toenemende kennis en ervaring van (uitzend)professionals. Professionals die goed presteren doorlopen vier opeenvolgende fasen in hun professionele loopbaan. Elke fase verschilt in de taken die van professionals verwacht worden vanuit de organisatie, de rollen die de medewerker inneemt en de psychologische aanpassingen die daarvoor nodig zijn.

1. Startfase

Dit is de startfase. De startende medewerker moet, meestal onder begeleiding, veel leren. Dit is de onboardingfase. Dit is een heel kwetsbare fase in de loopbaan. Starters op de arbeidsmarkt zijn nog onzeker over wat ze precies willen.

2. Professional

In deze fase ontwikkelt de professional zich richting vakvolwassenheid. De professional moet “onafhankelijk gaan bijdragen door gedemonstreerde kundigheid”. Een professional pakt in deze fase initiatief. 

3. Vakvolwassen

In fase drie draagt de professional bij aan het succes van de organisatie via anderen. Dat kan vanuit een leidinggevende positie zijn, maar ook als mentor, consultant of projectleider. Het begeleiden, inspireren en beïnvloeden van collega’s.

4. Organisatie- leiderschap

In deze fase is sprake van organisatieleiderschap. De professional geeft richting aan de strategie en het beleid van de organisatie. Dat kan vanuit een (senior) managementpositie zijn, maar dat hoeft niet. 


Lees verder

artra ondersteunt in elke fase van de loopbaanontwikkeling

artra leidt al tientallen jaren arbeidsmarktprofessionals op. Professionals kregen en krijgen de juiste kennis en kunde aangereikt, steeds op zodanige wijze dat het hoogste leerrendement gegarandeerd is. artra heeft tienduizenden professionals het juiste zetje in de rug gegeven. Zo konden ze carrière maken en zowel professioneel als persoonlijk groeien.

De loopbaan van de uitzendprofessional gaat ons echt aan het hart. Om loopbaanstappen te maken – verticaal of horizontaal – is groei en ontwikkeling nodig. Dat moeten professionals echt zelf doen. Maar dan wel met de allerbeste ondersteuning. Met uitgekiende opleidingen en trainingen die actueel en praktijkgericht zijn én een blijvend leerresultaat bieden.

Uitgelichte opleidingen en trainingen

Post-HBO Bedrijfskunde & Management

Dé opleiding voor jou als (aankomend) manager in de flexbranche! Tijdens deze opleiding leer je de wijze waarop je strategie kunt bepalen, alle financiële aspecten van jouw vak, het maken van een goed marketingplan en hoe medewerkers te motiveren.

Inschrijven > 

Salesboost (incompany)

De training Salesboost reikt de salesprofessional theorie en tools aan om zijn of haar telefonische sales skills een flinke boost te geven!

Inschrijven > 

Verkorte opleiding Backofficeprofessional

De verkorte Opleiding Backofficeprofessional geeft uitzendprofessionals die de Basisopleiding Uitzendprofessional al hebben gevolgd de mogelijkheid zich verder te ontwikkelen in de rol als backofficeprofessional.

Inschrijven > 


Bekijk meer opleidingen

Onze studiemethode

artra is al ruim 40 jaar de opleider voor arbeidsmarktprofessionals. Wij laten professionals kennismaken met het uitzendvak, houden je up-to-date met de nieuwste wet-en-regelgeving en/of geven je vaardigheden een boost. Dit doen we door een blended-learning methode toe te passen. Je krijg (bij de meeste opleidingen en trainingen) de stof op verschillende manieren aangeboden; door middel van vragen, praktijkvoorbeelden, interactieve lessen en (oefen)toetsen. 

Wat andere cursisten van onze trainingen vinden